FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσης Μάλλιαρης: Και μία παράκληση πρός κάποιον κ. Παλαιολόγο…

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε,στους καιρούς που η κοινωνία μας έχει ανάγκη,όσο τίποτα άλλο,τις στιγμές του γέλιου, σας παρακαλώ, έμμισθε αντιδήμαρχε, και σας προκαλώ : Συνέχισε να παριστάνεις τον γελωτοποιό του δήμου μας…έχουμε ανάγκη το γέλιο!

Συνέχισε να ξύνεις τον πάτο του βαρελιού για να πάς παρακάτω…είναι διασκεδαστικό να παρακολουθούμε την προσπάθειά σας.

Αλλά πρέπει και να σε ενημερώσω…Η παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας με την διασπορά ψευδών ειδήσεων,μάλιστα δε δια του τύπου σε προεκλογική περίοδο,συνιστά ποινικό αδίκημα και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα ! ¨¨Έδωσα ήδη εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν εις βάρος σας αγωγή και μήνυση και  για τον λόγο αυτό , σύντομα , θα κληθείς να επαναλάβεις,ενώπιον της Δικαιοσύνης, τα όσα δια του τύπου ισχυρίσθηκες ότι δήθεν αδυνατώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σε ενημερώνω επίσης ότι την αποζημίωση που θα υποχρεωθείς , εκ του νόμου, να μου καταβάλεις θα την διαθέσω εξ ολοκλήρου και αναλογικά στα προνοιακά ιδρύματα της περιοχής μας!

Σας ενημερώνω έμμισθε αντιδήμαρχε…Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος σύμφωνα με τα όσα ο Νόμος ορίζει..Το ερώτημα είναι , εσύ θα είσαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Και κάτι,με την ευκαιρία, για τον απερχόμενο δήμαρχο…Κε δήμαρχε,εσύ που έχυνες κροκοδείλια δάκρυα για την  άδικη ποινή που μας επιβλήθηκε, ποινή που στρέφεται κατά του θεσμού της αυτοδιοίκησης,εσύ που δήλωνες ότι θα σταθείς αρωγός στον αγώνα μας για δικαίωση,συμφωνείς με τα λεγόμενα του έμμισθου αντιδήμαρχού σου; Οφείλεις μια εξήγηση στους συνδημότες μας…Την περιμένουμε γνωρίζοντας ότι η σιωπή είναι ισοδύναμη της ενοχής!

 

Διονύσιος Μάλιαρης

υποψήφιος Δήμαρχος

Ανδραβίδας- Κυλλήνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος