FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Γ. Λυμπέρη υποψήφια η Κ. Ανδρικοπούλου-Λαβαζού!

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:

Αποδέχτηκε την πρόταση και συντάσσεται με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’


Γυναίκες δραστήριες, καταξιωμένες, που έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο και τα κοινά, συντάσσονται στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και κατέρχονται υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Η Κωνσταντίνα Ανδρικοπούλου-Λαβαζού, είναι μία γυναίκα που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, αποφάσισε να είναι παρούσα και σε αυτές τις εκλογές.

«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, με μοναδικό σκοπό να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην διαχείριση των ζητημάτων του δήμου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις και ενωμένοι, με διάθεση για δουλειά και όραμα για τον τόπο, να οδηγήσουμε τον δήμο μας στη Νέα Εποχή. Και επειδή στη ζωή μου τις περισσότερες μάχες τις έχω κερδίσει, είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη για το καλό της κοινωνίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Κωνσταντίνα είναι μαχήτρια, τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στον δήμο μας, ανθρώπους που ξέρουν να αγωνίζονται, που δεν κάνουν πίσω στα δύσκολα, αντιθέτως οπλίζονται με πείσμα και περισσότερη δύναμη και ξέρουν να βγαίνουν νικητές. Την καλωσορίζω με χαρά στην παράταξη» δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.

Η Κωνσταντίνα Ανδρικοπούλου-Λαβαζού είναι πρώην τραπεζική υπάλληλος και πλέον ελεύθερη επαγγελματίας, είναι δημοτική σύμβουλος Ήλιδας και μητέρα δύο παιδιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot