FOLLOW US: facebook twitter

Η Δ. Νοταρά-Λούντζη στο πλευρό του Γ. Λυμπέρη!

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:

Ακομη μια γυναικεία υποψηφιότητα με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’


Στάση ζωής αποτελεί η ενεργή συμμετοχή και η ενασχόληση με τα κοινά, γυναικών που έχουν μάθει να ανταποκρίνονται σε πολλαπλούς ρόλους. Μία τέτοια γυναίκα είναι και η Δώρα Νοταρά- Λούντζη, η οποία αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη και θα είναι υποψήφια με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Δώρα είναι βοηθός βρεφοκόμου και μητέρα ενός παιδιού, έχει διατελέσει σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Αμαλιάδας και έχει επιδείξει πλούσια δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

«Όταν αγαπάς τον τόπο σου και θέλεις να βλέπεις να γίνονται βήματα μπροστά, τότε δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις για το εάν πρέπει να συμμετέχεις ενεργά στα κοινά. Η συμμετοχή είναι επιλογή, θεωρώ όμως ότι είναι και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας, έτσι ώστε να τους προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά τους, σε όλους τους τομείς. Δεν χρειάστηκε λοιπόν δεύτερη σκέψη στην πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη, αποδέχτηκα με χαρά την πρότασή του και συμμετέχω και εγώ ενεργά στην προσπάθεια να πάμε τον δήμο μας πιο ψηλά και να τον κάνουμε πιο ισχυρό» δήλωσε η Δώρα, την οποία καλωσόρισε στην παράταξη ο Γιάννης Λυμπέρης.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα και τιμή, γυναίκες δραστήριες, που αγαπούν τον τόπο και έχουν μάθει να προσφέρουν, να δηλώνουν παρούσες σε αυτές τις εκλογές και να συντάσσονται με την παράταξή μας ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπέρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος