FOLLOW US: facebook twitter

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλο θα συμπορευτεί εκ νέου ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σπηλιόπουλος

Ημερομηνία: 11-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο θα συμπορευτεί εκ νέου ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σπηλιόπουλος, ο οποίος αναγνωρίζει το μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να συμβάλλει στη δημιουργία και την ανάπτυξη του δήμου Ζαχάρως. Μια δημιουργία και ανάπτυξη που προέρχονται από τις συνεχείς προσπάθειες του κ. Αλεξανδρόπουλου και των συνεργατών του. 


Υποψήφιος λοιπόν και πάλι με την παράταξη «ΝΕ.Δ.Α» θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και των ελαιοτριβείων Γιάννης Σπηλιόπουλος. Ο κ. Σπηλιόπουλος είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και εκλεγμένος και δραστήριος δημοτικός σύμβουλος.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε δήλωσή του αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά και σιγουριά συντάσσομαι ξανά με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του κ. Αλεξανδρόπουλου, ώστε να συνεχίσουμε το δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης στον οποίο ήδη βαδίζουμε την τελευταία τετραετία». 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος ανέφερε: «Συνεχίζουμε με τον κ. Σπηλιόπουλο την κοινή προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαι βέβαιος πως με την ίδια συνέπεια και συμμετοχή θα συνεχίσει και τον καλωσορίζω ξανά στον αγώνα μας, με όραμα την περαιτέρω αναμόρφωση του δήμου μας». 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος