FOLLOW US: facebook twitter

Με το βλέμμα στραμμένο στην πρεμιέρα τους «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ»

Ημερομηνία: 07-02-2023 | Συντάκτης:

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας η Ομάδα ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ έκοψε την πίτα της στο θέατρο Απόλλων

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς και με εμφανή την προσμονή για την μεγάλη πρεμιέρα της φετινής θεατρικής τους παράστασης «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ» που θα ανέβει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους, τα μέλη της Ομάδας Θεάτρου «Προσκήνιο» έκοψαν προχθές μεταξύ τους την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε ένα διάλειμμα της πρόβας. στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν, οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κοέν και οι συντελεστές της παράστασης Πάνος Παπαγεωργίου και Ανδρέας Ζέζα, αλλά και η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ. της Ομάδας κα Πατρίτσια Κάββουρα, ενώ το μέλος της Ομάδας (στο παρασκήνιο) Δημήτρης Παπαϊωάννου, απαθανάτισε την σκηνή!

Το φλουρί «έπεσε» στο κομμάτι του Γιάννη Κλάδη, με τον πρόεδρο Νίκο Λαϊνόπουλο να του παραδίδει το δώρο του με όλα τα μέλη να του εύχονται τα «χρόνια πολλά», ενώ μεταξύ τους αντάλλαξαν ευχές για υγεία και πάντα επιτυχίες στην ομάδα τους.

Να σημειώσουμε ότι η Ομάδα «Προσκήνιο» βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία με πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ» με το αριστουργηματικό έργο της Πατρίτσια Χάισμιθ, σε θεατρική προσαρμογή του Φύλις Νέιτζι και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.

Περισσότερα θα μας πουν οι συντελεστές της παράστασης της Ομάδα «Προσκήνιο» στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν ενόψει της πρεμιέρας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Δημήτρης Παπαϊωάννου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot