FOLLOW US: facebook twitter

Δεν αντέχουμε άλλους νεκρούς!: Με το αίμα του 26χρονου Τάσου Τασσόπουλου βάφτηκε ξανά ο καταραμένος δρόμος της Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 07-09-2020 | Συντάκτης:

Με αίμα βάφτηκε για μια ακόμα φορά η καρμανιολα της Πατρών- Πύργου, όπου την Παρασκευή το βράδυ, ένας ακόμα νέος άνθρωπος, ο 26χρονος Τάσος Τασσόπουλος από τον Πύργο έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, στο ύψος του βενζνάδικου Χόχολη κοντά στα Χανάκια. Ένα ακόμα τροχαίο που συγκλονίζει την Ηλεία, στον πιο αιματοβαμμένο δρόμο της χώρας, ένα έγκλημα που συνεχίζει χρόνια τώρα να συντελείται χωρίς καμία αιδώ και καμία απόδοση ευθυνών από εκείνους που έχουν καταδικάσει χιλιάδες ανθρώπους να παίζουν καθημερινά την ζωή τους κορώνα- γράμματα στο πιο απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο της χώρας!!

Ο άτυχος νεαρός, ένα λοιπόν ακόμα θύμα αυτού του δρόμου- νεκροταφείο αθώων ψυχών,  οδηγώντας ένα χρυσό Daewoo Matiz κατευθυνόταν προς τον Πύργο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια διερχόμενη νταλίκα! Ήταν δε τόσο σφοδρή η συγκρουση, που το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και σχεδόν διαλύθηκε με διάσπαρτες λαμαρίνες να φεύγουν στη μέση του δρόμου, ενώ ο οδηγός της νταλίκας βρισκόνταν σε κατάσταση σοκ όταν διαπίστωσε την τραγωδία που είχε συμβεί. Εκτιμάται ότι ο θάνατος του 26χρονου ήταν ακαριαίος ενώ επι τόπου έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική που προσπάθησε να απεγκλωβίσει το παλικάρι άλλα ήταν πλέον αργά καθώς ο Τάσος ανασύρθηκε νεκρός και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται από την αστυνομία ενώ συμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας δήλωσε ότι είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω του και μάλιστα προσπαθώντας να το αποφύγει, το φορτηγό βγήκε εκτός δρόμου πέφτοντας σε στύλο της ΔΕΗ, αλλά η σύγκρουση ίσως λόγω της μεγάλη ταχύτητας και του αιφνιδιασμού ήταν αναπόφευκτη.

130 νεκροί σε 106 θανατηφόρα τροχαία στην δεκαετία

Μια ακόμα οικογένεια θρηνεί τον άνθρωπό της και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα παλικάρι,  μια ακόμα οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα κι εκεί που τελειώνουν τα λόγια και περισσεύει η οργή και η αγανάκτηση, μιλάνε τα στοιχεία! Μέσα στην τελευταία δεκαετία σε αυτόν τον δρόμο, σε αυτή την καταραμένη καρμανιόλα που θα έπρεπε να στοιχειώνει όσους κάθισαν στην καρέκλα των υπουργών μεταφορών, υποδομών και ανάπτυξης, έχουν συμβεί 106 θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα. Μέσα στην τελευταία δεκαετία σε αυτόν τον δρόμο έχουν χάσει την ζωή τους 130 άνθρωποι και ο τραγικός απολογισμός δυστυχώς συνεχίζεται ενώ πληθαίνουν τα εκκλησάκια στον δρόμο, κάθε 200, 300 μέτρα κι ένα εικονοστάσι, πληθαίνουν οι τραυματίες και οι ανάπηροι και η καρδιά μας γίνεται χίλια κομμάτια! Κι όλα αυτά μέχρι να αποφασίσει το υπουργείο Υποδομών και ο κ. Καραμανλής να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την τραγωδία και σταματήσει τις παλινωδίες και τα πάρε δώσε με τους εργολάβους και την Ε.Ε και επιτέλους η Εθνική Οδός ( κατ΄ ευφημισμόν Εθνική Οδός) Πατρών- Πύργου να γίνει ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που θα πάψει να σκοτώνει κόσμο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος