FOLLOW US: facebook twitter

Με τις υπογραφές ολοκληρώθηκε επιτυχώς το θέμα με τις σχολικές καθαρίστριες

Ημερομηνία: 11-05-2023 | Συντάκτης:

Συμβάσεις πλήρους απασχόλησης στον Δήμο Ήλιδας

Με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας για την επέκταση του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών, από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η Δημοτική Αρχή μετά από επίμονη και επίπονη προσπάθεια σε επίπεδο Υπουργείου και με την εξοικονόμηση χρημάτων και από ίδια έσοδα του δήμου, κατάφερε να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους για την κάλυψη της δαπάνης προκειμένου να επεκταθεί το ωράριο των σχολικών καθαριστριών.

Οι απαιτούμενες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και το μεσημέρι της Τετάρτης υπεγράφησαν οι συμβάσεις από μερικης απασχόλησης τριών ωρών σε συμβάσεις ΙΔΟΧ πλήρους απασχόλησης.

Στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, καθώς και ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Παναγιωτάρας, με τις σχολικές καθαρίστριες , δεσμεύτηκε ότι θα ασκηθούν πιέσεις ώστε να εξασφαλιστούν έγκαιρα όσο το δυνατόν περισσότερες πιστώσεις προκειμένου από την αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς όλες οι καθαρίστριες να συνεχίσουν με το καθεστώς πλήρους απασχόλησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος