FOLLOW US: facebook twitter

Με την ευχή για ακόμα περισσότερες δράσεις το 2024

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:

Την πίτα του έκοψε ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Κρεστένων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο καφέ Barbarossa, ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Κρεστένων -ένας από τους παλαιότερους στο νομό με 40 και πλέον χρόνια κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης- παρουσία πολλών γυναικών μελών και φίλων του Συλλόγου, με πολλές ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.

Παράλληλα, η  εκδήλωση αυτή ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανταλλάξουν οι γυναίκες της περιοχής ιδέες αλλά και να οργανωθούν για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν όπως η ενεργή συμμετοχή τους στο Κρεστενέικο καρναβάλι.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Μαρία Στρουμπάκου πλαισιωμένη από τα μέλη του ΔΣ η οποία πέρα από τις ευχές, υποσχέθηκε το 2024 να είναι μια ακόμα δημιουργική χρονιά για το Σύλλογο με πολλές εκδηλώσεις και δράσεις αφιερωμένες  στις κυρίες μέλη  τους και στα μικρά παιδιά.  Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν από ειδικό διατροφολόγο και ψυχολόγο, ενώ έμφαση θα δοθεί και φέτος σε κοινωνικές δράσεις. Τέλος ενημέρωσε  ότι θα ακολουθήσουν  αρχαιρεσίες στο Σύλλογος και ότι μέχρι και την Τετάρτη 21/02/2024 οποία κυρία επιθυμεί να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία  ως υποψήφια, να ενημερώσει το ΔΣ. 

Τυχερή  του φλουριού στην κοπή της πίτας  ήταν η κα Τόνια  Νανόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος