FOLLOW US: facebook twitter

Με τεχνητή κατολίσθηση απομάκρυναν τεράστιους βράχους στον οδικό άξονα Πετράλωνα-Περιβόλια που οδηγεί στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με μια επιχείρηση που διήρκεσε πάνω από 5 ώρες, συνεργεία της Π.Ε Ηλείας με μηχανήματα έργων προκάλεσαν χθες τεχνητές κατολισθήσεις στην Επαρχιακή Οδό Νέας Φιγαλείας – Επικουρείου Απόλλωνα – Ανδρίτσαινας, στο τμήμα του οδικού άξονα Πετράλωνα – Περιβόλια της Δ.Ε Φιγαλείας. Στο δρόμο αυτό πριν λίγες μέρες τεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν από μεγάλο ύψος και ήταν έτοιμοι να πέσουν πάνω στο κεντρικό άξονα που οδηγεί στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα με απρόβλεπτες συνέπειες και σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Τα τεχνικά συνεργεία αφού έλαβαν όλα τα μέτρα ασφαλείας κλείνοντας για αρκετή ώρα την Επαρχιακή Οδό, άρχισαν σιγά σιγά προκαλώντας τεχνητές κατολισθήσεις να ρίχνουν τα μεγάλα βράχια πάνω σε ένα στρώμα άμμου που είχαν δημιουργήσει πάνω στο δρόμο ώστε να μην προκληθούν φθορές στο οδόστρωμα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και με ασφάλεια οι βράχοι απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ ο δρόμος καθαρίστηκε άμεσα.

Φιγαλείαnews24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος