FOLLOW US: facebook twitter

ΣΥΡΙΖΑ: Με στόχο την ενότητα και την ανάκαμψη

Ημερομηνία: 11-03-2024 | Συντάκτης:

Στις κάλπες για την εκλογή νέας νομαρχιακής Ηλείας ο ΣΥΡΙΖΑ

Με στόχο την ανανέωση, τη συσπείρωση και την ανάκαμψη ενόψει ευρωεκλογών πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη νέας σύνθεσης στη νομαρχιακή επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συνολικά στήθηκαν επτά εκλογικά κέντρα στους δήμους της Ηλείας και η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, ενώ η διαδικασία κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Ο απερχόμενος συντονιστής της Νομαρχιακής, Παναγιώτης Φλεβοτόμος, δήλωσε ότι η εκλογή νέας σύνθεσης είναι το επόμενο βήμα για την ανάκαμψη του κόμματος και την ανασυγκρότησή του ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών.

«Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στη δημοκρατική διαδικασία της εκλογής νέας νομαρχιακής επιτροπής Ηλείας. Στόχος μας είναι η διατήρηση της ενότητας, η αύξηση της συσπείρωσης και η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που θα οδηγήσουν στην κυβερνητική αλλαγή και την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία είναι ο μοναδικός μας αντίπαλος. Επιδίωξή μας είναι, πάντα με δημοκρατικό τρόπο, να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα όργανα του κόμματος και να πείσουμε τους πολίτες να στηρίξουν την αλλαγή τροχιάς στη χώρα και το σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης, αρχής γενομένης από την πρωτιά στην κάλπη των ευρωεκλογών», δήλωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia