FOLLOW US: facebook twitter

Με σημαντική συμμετοχή η αιμοδοσία στον Ελαιώνα

Ημερομηνία: 11-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της χειμερινής περιόδου από τον Σύλλογο Εθελοντών Ελαιώνα – Αγ. Αποστόλων «Ο Αγ. Τρύφωνας». Τα μέλη του συλλόγου αιμοδοτούν για 25 συνεχή χρονιά, με στόχο να στηρίξουν το συνάνθρωπο όταν υπάρξει ανάγκη, στηρίζοντας παράλληλα και στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 29 φιάλες αίματος.

Όπως τόνισε ο γραμματέας του συλλόγου Ανδρέας Πλακούδας, «… είναι η χειμερινή αυτή η αιμοδοσία του συλλόγου μας όπως κάνουμε ανελλιπώς εδώ και 25 χρόνια. Το σύνθημά μας είναι «μην περιμένεις την ανάγκη να σου χτυπήσει την πόρτα, γίνε εθελοντής αιμοδότης τώρα» απευθύναμε κάλεσμα στους νέους και υγιείς να πυκνώσουν τις τάξεις μας. Το αίμα δεν παρασκευάζεται, δεν αγοράζεται και δεν πωλείται και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει. Ας βοηθήσουμε το συνάνθρωπο και ας χαρίσουμε ζωή».

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη, σημείωσε πως «… είμαστε εδώ για άλλη μια αιμοδοσία στον Ελαιώνα. Οι αιμοδότες προσέρχονται για να προσφέρουν το πολύτιμο αγαθό που είναι το αίμα, βοηθώντας το συνάνθρωπο. Η προσέλευση ήταν καλή, από νωρίς και με καλή ροή. Ευχαριστούμε τόσο τους οργανωτές όσο και τους εθελοντές αιμοδότες, που βοηθούν τον συνάνθρωπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος