FOLLOW US: facebook twitter

Με ούριο άνεμο το κοινό ταξίδι της ζωής τους!

Ημερομηνία: 24-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Ειρήνη Μπλάθρα και ο Γρηγόρης Αγωγιάτης επισφράγισαν τον έρωτά τους
με έναν ονειρεμένο γάμο!

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Την ωραιότερη μέρα της ζωής τους έζησαν την περασμένη Κυριακή, το δικό μας κορίτσι, η Ειρήνη Μπλάθρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της Γρηγόρης Αγωγιάτης, που επισφράγισαν τον έρωτά τους ανταλλάσοντας όρκους αγάπης και αφοσίωσης,  με έναν ονειρεμένο γάμο!  

Ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι περισσότερο από ποτέ, έλαμπαν από ευτυχία, ξεκινώντας το κοινό τους ταξίδι στη ζωή, αν και τον έρωτά τους τον “επισημοποίησαν” από την πρώτη ματιά που αντάλλαξαν!

Η όμορφη τελετή του γάμου τους στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου στα Χανάκια ήταν μέρος του παραμυθένιου ολάνθιστου σκηνικού της διακόσμησης του περίβολου της εκκλησίας, που εμπλουτίστηκε με ρομαντικές συνθέσεις από αναρίθμητα λευκά, λιλά και ιβουάρ τριαντάφυλλα, για να είναι γεμάτο με χρώματα και αρώματα το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού.

Με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στην ίδια παλέτα χρωμάτων, υποδέχθηκε την όμορφη νύφη ο αγαπημένος της στα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του, την μητέρα του Ιουλία και τον πατέρα του π. Νικόλαο Αγωγιάτη. Την Ειρήνη, που έλαμπε από ευτυχία εντυπωσιάζοντας με το στυλ και το καλαίσθητο γούστο της,  φορώντας ένα λιτό, ρομαντικό  και αέρινο ιβουάρ νυφικό με δαντέλα, παρέδωσαν στον καλό της, ο πατέρας της Κώστας Μπλάθρας, ο αδελφός της Μάριος και η μητέρα της Ευρυδίκη Ρήγα που δεν μπορούσε από την συγκίνηση να συγκρατήσει τα δάκρυά της, δάκρυα χαράς και ευτυχίας!

Τις βέρες και τα στέφανα των νεόνυμφων, άλλαξαν οι τρεις κομψότατες κουμπάρες του ζευγαριού,  Αγγελική Τουμπέκη, Μαρία Χριστοπούλου και Χάρις Αποστολοπούλου, ενώ κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία οι δεκάδες καλεσμένοι ανάμεσα σε χειροκροτήματα και αναρίθμητες ευχές, τους έραναν κατά το έθιμο με ρύζι, ροδοπέταλα και κουφέτα, για να είναι η ζωή τους πάντα μυρωδάτη!  

Στον περίβολο της εκκλησίας, οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού, απόλαυσαν ένα ξεχωριστό wellcome με δροσιστικά ποτά και υπέροχα γλυκά όπως και τις απαραίτητες μπομπονιέρες, μέρος και αυτά της μοναδικής διακόσμησης και του στολισμού  για το σύνολο της οργάνωσης του γάμου που έφερε την υπογραφή της Όλγας Κλάδη από το κατάστημα Γάμος-βάφτιση Κλάδη.

Το  ζευγάρι, επέλεξε να γιορτάσει  μετά την τελετή την ξεχωριστή μέρα του γάμου του στο Touris club στην Αρχαία Ολυμπία, με ένα ξεχωριστό γαμήλιο πάρτι, όπου η ρομαντική ατμόσφαιρα  με μια chic διάθεση ήταν διάχυτη στο χώρο.  Σε ένα ειδυλλιακό και καλαίσθητο περιβάλλον, έναν  μοναδικό χώρο  υψηλής αισθητικής και σύγχρονης πολυτέλειας,  η οικοδέσποινα  του Touris club Βάσω Κοτρέτσου ξεπέρασε τον εαυτό της και διοργάνωσε μια ατμοσφαιρική δεξίωση.  Τα υπέροχα στολισμένα τραπέζια με κεριά και λουλούδια, η μουσική, το φαγητό και ο καταπληκτικός μπουφές με πλούσια εδέσματα που τιμήθηκαν από όλους τους προσκεκλημένους.

Σε αυτό το παραμυθένιο σκηνικό οι νεόνυμφοι βίωσαν τις πιο γλυκές στιγμές με τους δικούς τους ανθρώπους και η κάθε τους στιγμή ξεχείλιζε από ευτυχία. Αποκορύφωμα της όμορφης βραδιάς για το ζευγάρι  ήταν ο πρώτος τους χορός που συνοδεύτηκε από δάκρυα χαράς με το τραγούδι  «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» με την αισθαντική φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη.  Αλλά και η μητέρα της νύφης, Ευρυδίκη Ρήγα έκανε τη δική της έκπληξη στους νεόνυμφους αφιερώνοντας τους το τραγούδι «Το τυχερό μου αστέρι» από το Maestro με τον Ορέστη Χαλκιά.

Η γαμήλια δεξίωση είχε λοιπόν από όλα όσο “επιβάλλεται” να έχει ένας γάμος! Και δάκρυα συγκίνησης και γέλια και χορούς και  άφθονη διασκέδαση και κυρίως τις ευχές όλων για να έχει το ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Γρηγόρης μια ζωή γεμάτη ευτυχία!

Πάντα αγαπημένοι…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot