FOLLOW US: facebook twitter

Με Καλογερόπουλο η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει EURO 2023

Ημερομηνία: 10-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Εθνική Νέων ξεκινά το διάστημα 12-16 Ιουνίου την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Μάλτα (3-16 Ιουλίου).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Αναστάσιος Θέος απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν το πρώτο γκρουπ παικτών που θα συμμετάσχουν στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας. Μεταξύ αυτών είναι και ο 19χρονος στόπερ από την Ανδραβίδα, Αλέξης Καλογερόπουλος, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι και αρχηγός της Εθνικής  Ομάδας. Ο Καλογερόπουλος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πάρει μέρος σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία στα 19 του χρόνια.

Οι 27 παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι εξής: Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Σταυρόπουλος, Χαραλαμπόγλου (Ολυμπιακός), Συμεωνίδης, Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Βολάκης (Παναθηναϊκός), Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Τσίκος, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Κώττας, Γκούμας, Σπυράκος, Γκιτέρσος, Τζίμας (ΠΑΟΚ), Γκολφίνος (ΑΕΚ), Χατζηιωάννου (Άρης), Καπέρδας (Αστέρας Τρίπολης), Αποστολάκης (ΟΦΗ), Βρακας (ΠΑΣ Γιάννενα), Νικολάου (Παναιτωλικός), Μποτης (Ίντερ), Κεραμίτσης (Ρόμα), Παπαδόπουλος (Τζένοα).

Η Εθνική Νέων θα συμμετάσχει στον 2o όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023 με αντιπάλους την Νορβηγία (4/7), Ισπανία (7/7) και  Ισλανδία (10/7), ενώ στον 1o όμιλο θα συμμετάσχουν η διοργανώτρια χώρα Μάλτα, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Ιταλία. Την πρόκριση στην ημιτελική φάση θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia