FOLLOW US: facebook twitter

Με ιδέες και προτάσεις στο συνέδριο του Δικτύου Υγιών Πόλεων συμμετείχε ο Δήμος Ήλιδας

Ημερομηνία: 18-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
O Συντονιστής του Δημοτικού Έργου Δήμου Ήλιδας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Τζουλέκης,  η συντονίστρια του προγράμματος «Υγιείς Πόλεις» κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου και ο Διεθνής Σύμβουλος της Global Healthy Δρ. Άγις Τσουρός.

 

Στο θεματικό συνέδριο του «Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων» που διεξήχθη στην Αθήνα συμμετείχε ο Δήμος Ήλιδας δια του εκπροσώπου του κ. Σπύρου Τζουλέκη.

Ειδικότερα, ο κύριος Τζουλέκης προσήλθε με τις δικές του ιδέες και προτάσεις για το πρόγραμμα «Υγιείς Πόλεις», που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στην Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας παρουσιάστηκαν οι έξι πυλώνες πολιτικής, οι στόχοι της βιώσιμης ανάπτυξης και τα κριτήρια που θέτει ο Π.Ο.Υ. για τις δράσεις της «7ης Φάσης 2019 – 2023», θέματα που ανέπτυξε η συντονίστρια του προγράμματος «Υγιείς Πόλεις» κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου.

Επίσης, κεντρικός ομιλητής της συνάντησης ήταν και ο Διεθνής Σύμβουλος της Global Healthy Δρ. Άγις Τσουρός, ο οποίος ανέπτυξε θεματική ενότητα πάνω στην Ηγεσία και τη Διπλωματία των πόλεων για την Υγεία και τη Βιωσιμότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος