FOLLOW US: facebook twitter

Με φόντο την Ακρόπολη το ιδιωτικό δείπνο Μέρκελ-Μητσοτάκη

Ημερομηνία: 28-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο πλαίσιο της τελευταίας επίσκεψής της στην Αθήνα ως καγκελάριος


Στο σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε η Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο της τελευταίας της επίσκεψης στην Αθήνα ως καγκελάριος της Γερμανίας.

Η πλέον υπηρεσιακή καγκελάριος της Γερμανίας προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 20:00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατευθύνθηκε αμέσως στο σπίτι του πρωθυπουργού, όπου ο κ. Μητσοτάκης παραθέσει ιδιωτικό δείπνο προς τιμήν της.

Οι δύο ηγέτες δείπνησαν με φόντο την Ακρόπολη, ενώ αύριο η διήμερη επίσκεψη της κ. Μέρκελ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ομιλία σε νέους στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα στις 9 το πρωί.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10:15 θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στις 10:50, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της καγκελαρίου στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ προχωρεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής.

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

lifo.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος