FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών

Ημερομηνία: 06-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιάννης Βονόρτας εν ώρα μαθήματος.

 

Την προηγούμενη Τρίτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία  η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών, η οποία έλαβε χώρα στο «AMALIAS HOTEL» στην Κουρούτα.

Τη Σχολή παρακολούθησαν 47 προπονητές εκ των οποίων οι 44 είναι εγγεγραμμένοι του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας (42 από τον Ν. Ηλείας και 2 του Ν. Ζακύνθου) ενώ 3 ανήκουν στον Σύνδεσμο Προπονητών Αχαΐας. Εκπαιδευτές ήταν οι κ.κ. Μητροτάσιος Μιχαήλ, διδάκτωρ της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Αθλητισμού της Κολωνίας και Βονόρτας Ιωάννης.

Η διάρκεια αυτών των σχολών είναι των 20 ωρών και το αντικείμενό τους είναι η επιμόρφωση των προπονητών όσον αφορά τις εξελίξεις του ποδοσφαίρου και της προπονητικής ειδικότερα.

Την έναρξη της Σχολής έκανε ο πρόεδρος του Σ.Π.Π. Ηλείας, Μιχαλόπουλος Δημήτριος και ο πρόεδρος του ανώτατου διασυλλογικού οργάνου των προπονητών, της Π.Ε.Π.Π., κ. Λογαράς Ηλίας. Το «παρών» έδωσε  και ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, κ. Κουλούρης,  ο οποίος απηύθυνε κι αυτός με τη σειρά του  χαιρετισμό.

Σε δηλώσεις τους οι εκπαιδευτές τόνισαν ότι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από το γνωστικό επίπεδο των προπονητών που παρακολούθησαν τη σχολή και μετά το πέρας των μαθημάτων αναχώρησαν αφού προηγήθηκε γεύμα που παρέθεσε ο Σ.Π.Π. Ηλείας σε γνωστή ταβέρνα στην Αμαλιάδα.

Οι συμμετέχοντες προπονητές κατά τη Σχολή.

 

Ο Ηλίας Λογαράς απονέμει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Σ.Π.Π. Ηλείας, Δημήτρη Μιχαλόπουλο.

 

Ο Χρήστος Αποστολόπουλος (Γ.Γ. του Συνδέσμου Προπονητών Ηλείας) και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος παρουσιάζουν το θέμα τους.

 

Ο Ηλίας Λογαράς απονέμει τιμητική πλακέτα στον Άρη Κουλούρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος