FOLLOW US: facebook twitter

Γέμισε αρώματα και χρώματα το Κατάκολο: Με επιτυχία η «Γιορτή των Λουλουδιών» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ο Φάρος»

Ημερομηνία: 02-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87692″ img_size=”full”][vc_column_text]Αρώματα και χρώματα, γέμισε το απόγευμα της Τρίτης, η κεντρική πλατεία Κατακόλου, στην υπέροχη «Γιορτή των λουλουδιών» που διοργάνωσε, παραμονή της Πρωτομαγιάς, με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «ο Φάρος».

Μια μοναδική γιορτή, γεμάτη πολύχρωμα λουλούδια και στεφάνια που ετοίμασαν με πολύ αγάπη και μεράκι, τα μέλη του δραστήριου συλλόγου αλλά και όλοι όσοι επισκέφθηκαν το λιμάνι, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό στεφανιού. Οι γυναίκες του Συλλόγου, μέσα από πλήθος λουλουδιών που είχαν φροντίσει να συγκεντρώσουν, έπλεξαν δεκάδες πανέμορφα Πρωτομαγιάτικα στεφάνια, το ένα πιο ωραίο και πιο μυρωδάτο από το άλλο!

Το πλούσιο πρόγραμμα της Γιορτής των λουλουδιών, περιελάμβανε ακόμα μουσικές και πολύ χορό από τα παιδικά και ενήλικα τμήματα του συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χορούς αλλά και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις από τις παιδικές ομάδες. Βεβαίως δεν έλειψαν και τα πλούσια εδέσματα που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος για όλον τον κόσμο, στην μεγάλη τραπεζαρία που είχε στηθεί.  Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος των εκδηλώσεων και έτσι πολύς κόσμος κατηφόρισε στο Κατάκολο και πέρασε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο απόγευμα.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1556784390413-a29d6557-2dc3-0″ include=”87693,87694,87695″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot