FOLLOW US: facebook twitter

Με εντατικούς ρυθμούς οι πρόβες για τις Τελετής Αφής και Παράδοσης της Φλόγας

Ημερομηνία: 02-04-2024 | Συντάκτης:

Την Άρτεμις Ιγνατίου και την ομάδα της παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σ. Καπράλος και ο πρόεδρος της Λαμπαδηδρομίας Θ. Βασιλειάδης

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται  προς το παρόν στην Αθήνα, οι πρόβες στο Παναθηναϊκό Στάδιο του Χορού των Ιερειών και των Κούρων υπό την καθοδήγηση της Χορογράφου Αρτέμιδος Ιγνατίου, με Πρωθιέρεια τη Μαίρη Μηνά, για τις Τελετές Αφής στην Αρχαία Ολυμπία στις 16 Απριλίου και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στις 26 Απριλίου στο Καλλιμάρμαρο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την πρόβα παρακολούθησε  την Κυριακή ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές των Τελετών, μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη και τον Τελετάρχη Γιάννη Παπαδημητρίου.

Η Άρτεμις Ιγνατίου και η ομάδα της, είναι έτοιμες να παρουσιάσουν και πάλι ένα μοναδικό θέαμα που θα συνδέσει την Αρχαία Ελλάδα με τη σύγχρονη εποχή. 

Όσον αφορά την Τελετή Αφής την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η κάθοδός τους στην Αρχαία Ολυμπία, όπου όπως πάντα το τελευταίο δεκαήμερο οι πρόβες γίνονται στο φυσικό χώρος της Τελετής, στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΟΕ η τελική πρόβα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου και ώρα 11.30  το πρωί. Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν η τελική πρόβα θα είναι ανοιχτή για το κοινό ή μόνο για τα ΜΜΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot