FOLLOW US: facebook twitter

Μαζί με τη «Νέα Πορεία» και τον Γιάννη Λέντζα, ο Διονύσιος Θεοφιλόπουλος

Ημερομηνία: 26-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Νησίου με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Διονύσιος Θεοφιλόπουλος. Ο κ. Θεοφιλόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα»

«Ήμουν στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και πάντα θα είμαι! Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στις ανάγκες τηςΚοινότητάς μου! Ζητώ την ψήφο σας υποσχόμενος ότι θα είμαι ειλικρινής και τίμιος, όπως πάντα, απέναντί σας. Σας ευχαριστώ πολύ», τόνισε ο Διονύσιος Θεοφιλόπουλος.

«Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-ΚυλλήνηςΓιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Θεοφιλόπουλο στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Διονύσιος Θεοφιλόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που βρίσκεται στον συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Διονύσιος Θεοφιλόπουλος κατάγεται από την Κοινότητα Νησίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Κοινότητα την περίοδο 1999 έως 2006. Μέχρι σήμερα παρίσταται σε όλα τα Τοπικά Συμβούλια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος