FOLLOW US: facebook twitter

Ματωμένη Πρωτομαγιά για ένα 27χρονο παλικάρι…

Ημερομηνία: 02-05-2020 | Συντάκτης:

Την ζωή του έχασε σε τροχαίο με την μηχανή του ο 27χρονος Παναγιώτης Μπακογιάννης απο το Κορακοχώρι στην Ε.Ο Κατακόλου- Αγίου Ανδρέα

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το πρωί η τοπική κοινωνία του Πύργου αλλά και όλη η Ηλεία, αφού το ξημέρωμα της Πρωτομαγιάς βάφτηκε δυστυχώς με το αίμα ενός 27χρονου παλικαριού. Ο τραγικός θάνατος  του Παναγιώτη Μπακογιάννη από το Κορακοχώρι που τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, οδηγώντας την μηχανή του  στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Άγιο Ανδρέα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 27χρονος κινούνταν με κατεύθυνση προς τον Άγιο Ανδρέα, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και εξετράπη από την πορεία του, με συνέπεια να βρεθεί στο οδόστρωμα και να υποστεί θανάσιμο τραυματισμό. Το συμβάν αντιλήφθηκε, πόση ώρα μετά κανείς δεν γνωρίζει, ένας  διερχόμενος, , ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Λιγο αργότερα ο 27χρονος διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομειο, όμως ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.

Το θλιβερό μαντάτο προκάλεσε ανείπωτο θρήνο στο Κορακοχώρι, όπου έμενε μόνιμα, καθώς η οικογένειά του και οι φίλοι του αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν τον πρόωρο χαμό του.

Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Πάνου Μπακογιάννη που ήταν ένα πολύ αγαπητό και καλό παιδί, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, που αγαπούσε την ζωή…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος