FOLLOW US: facebook twitter

Μαρίνος: «Σε αναπτυξιακό οργασμό ο Δήμος Πηνειού»

Ημερομηνία: 03-04-2023 | Συντάκτης:

ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ  ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Με νέο επιστημονικό προσωπικό ενισχύεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πηνειού, που αποτελεί «την αιχμή του δόρατος των έργων» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος κατά τη διάρκεια τελετής ορκωμοσίας των τριών νεοπροσληφθέντων (ΑΣΕΠ): κ. Κουρή Εμμανουήλ-Γεώργιο πολιτικό μηχανικό,  κ. Μαργέλο Αλέξανδρο πολιτικό μηχανικό και την  κ. Σκεπαστίδου Αναστασία Τοπογράφο-Μηχανικό.

 Ο Δήμαρχος Πηνειού απευθυνόμενος προς τα νέα στελέχη της υπηρεσίας τόνισε: «Σας καλωσορίζω σε ένα Δήμο που βρίσκεται σε αναπτυξιακό οργασμό με πολλά και μεγάλα έργα και συγχαίρω την Τεχνική Υπηρεσία που κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά και έχει απαλλάξει με τις μελέτες της και την εργατικότητά της από κοστοβόρες καταστάσεις τον Δήμο. Περιβάλλω με απόλυτη εμπιστοσύνη την Τεχνική Υπηρεσία. Η κ. Δέσποινα Τσάφα, η κ.  Ξένια Φουντά, ο κ. Φώτης Χαντζόπουλος και όλοι οι συνεργάτες  δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα προς όφελος πάντα του Δήμου και των δημοτών. 

Με την ευκαιρία να πω ότι παραλλήλως λειτουργεί και η ΔΕΥΑ Δήμου Πηνειού με αρμοδιότητα στα θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης. Τώρα ξεκινά η προσπάθεια σύνδεσης  του Βιολογικού ενώ γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια με την υπηρεσία ώστε σύντομα να εξασφαλίσουμε και το ποσόν των 2,5 εκατ. ευρώ για τη σύνδεση με Βαρθολομιό. Τα μεγάλα έργα δεν σταματούν. Είμαι βέβαιος ότι η απόδοσή σας θα είναι αντάξια των απαιτήσεων του Δήμου και των προσδοκιών των συνδημοτών μας»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Κολοκατίνης Γιώργος, δήλωσε: «Σας καλωσορίζω με τη σειρά μου στο Δήμο που είναι πραγματικό εργοτάξιο με μια σειρά μεγάλων έργων που οραματίστηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος και υλοποιούνται .Με τη σημαντική συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας και την αγαστή συνεργασία που έχουμε, επιτυγχάνουμε να εκτελούμε σημαντικά έργα που  διευκολύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Παν. Γιαννάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κολοκατίνης, η προϊσταμένη κ. Δέσποινα Τσάφα, οι συνεργάτες της κ.κ.  Ξένια Φουντά, Φώτης Χαντζόπουλος και Αντώνης Γιαννικόπουλος, ο προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Άρης Γιαννακόπουλος και ο αν. προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών  κ. Πάνος Σπηλιόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος