FOLLOW US: facebook twitter

«Μάνα κι αν δε γεννιέσαι, γίνεσαι!»

Ημερομηνία: 10-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

lykeio-giorti-miteras

Τη «Μητέρα» γιόρτασε το Λύκειο Ελληνίδων στο Θέατρο Απόλλων

Η «Γιορτή της Μητέρας» είχε πάντα ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στις εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων, παράρτημα Πύργου, που ξέρει να τιμά με σεμνότητα και γνώση το ρόλο της Ελληνίδας μητέρας.

lykeio-xaritidou-karamani

Αυτό το πέτυχε και φέτος στην εξαιρετικά επιτυχημένη και άρτια σχεδιασμένη βραδιά που διοργάνωσε την Κυριακή, στο κατάμεστο θέατρο «Απόλλων»  με κεντρικό πρόσωπο την ιατρό κ. Χριστίνα Χαριτίδου-Καραμάνη που μέσα από την ομιλία της με θέμα: «Μάνα κι αν δε γεννιέσαι, γίνεσαι» ανέδειξε και εξήρε το ρόλο της μητέρας στη σύγχρονη κοινωνία.

lykeio-kalaboka

Την όμορφη γιορτή, προλόγισε η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων κ.  Τούλα Καλαμπόκα ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και η Έφορος του τμήματος Μητέρας και Παιδιού κ. Μαρία Χριστοπούλου.

lykeio-ellinidwn-xorodia

Η ξεχωριστή εκδήλωση που οργανώθηκε από το τμήμα «Μητέρας και Παιδιού», και τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός καθώς και επίσημοι φορείς της πόλης, πλαισιώθηκε μουσικά από τη χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων υπό τη διεύθυνση της κ. Κωστούλας Σακκά-Κυρίτση, ενώ στις ευχάριστες καινοτομίες της εκδήλωσης υπολογίζονται τόσο οι διαφάνειες με θέμα την Ελληνίδα μητέρα που προβάλλονταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας, όσο και το πολύ συγκινητικό βίντεο με το οποίο έκλεισε η εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος