FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Θύελλα 1-0: Πήρε ανάσα…

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων νίκησε 1-0 τη Θύελλα και πήρε βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 28 βαθμούς, σε αντίθεση με τη Θύελλα που δύσκολα θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, αν και χθες ήταν καλή και θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Γιάννη Γκότση είχε δοκάρι στο 35΄ σε κεφαλιά του Τσιγκούνη από σέντρα του Κότσι. Ο Α.Ο.Μ. του Άρη Ρουμελιώτη άνοιξε το σκορ στις αρχές της επανάληψης με κεφαλιά του Καββαθά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πετρόπουλου.

Στο 70΄ ο Παργινός βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε λίγο άουτ. Μετά το 70΄ ο Α.Ο.Μ. έχασε αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς και μάλιστα είχε δοκάρι με τον νεοαποκτηθέντα Αχιλλέα Ζαπάντη.

 

Μακρίσια: Καρανικολός, Μπατζάκας, Μυλωνάς (90΄ Τζήβας), Καρβουνιάρης, Διονυσόπουλος, Καββαθάς, Μπαλαούρας, Ζαπάντης (85΄ Γιούρτας) Πετρόπουλος (82΄ Καραθανάσης), Σταματελάτος, Γαλάνης (60΄ Κουής).

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Κορδός (60΄ Τριγάζης), Γρηγορόπουλος, Τόλιας, Φώτης, Τζουβάνι, Αγγελόπουλος (72΄ Δεσύλλας), Κότσι, Σούφης (46΄ Παναγιωτόπουλος), Τσιγκούνης, Παργινός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος