FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γ.-Ενιπέας 2-5: Ακάθεκτος για την πρωτιά

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του Αίαντα και μάλιστα με το εμφατικό 2-5 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1 DEDALOS SECURITY. Ο Αίας ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, όπως συνηθίζει άλλωστε, μείωσε από 0-3 σε 2-3, αλλά δεν άντεξε περαιτέρω…

Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5΄, όταν ο Δούλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αφού πέρασε και τον Φλίγκο, σκόραρε. Στο 10΄ ο Φλίγκος κράτησε εντυπωσιακά το  0-1 σε διαδοχικά σουτ των Μπατζακόπουλου,  Τσαντίλη και στο 30’ ο Αίας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όταν το απευθείας φάουλ του Καράμπελα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.  Δύο λεπτά μετά έγινε το 0-2. Ο Δούλος πάσαρε στον Τσαντίλη και αυτός με πλασέ νίκησε το Φλίγκο. Στο 40’ το κοντινό πλασέ του Παναγωτόπουλου έφυγε λίγο άουτ και στο 42΄ οι πράσινοι έκαναν το 0-3 με κοντινό σουτ του Μπατζακόπουλου, ύστερα από σέντρα του Τσαντίλη. Στο 44’ ο Ραυτόπουλος με πλασέ,  μετά από γύρισμα του Παναγιωτόπουλου, μείωσε σε 1-3.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’ ο Παναγιωτόπουλος πέρασε και τον Κουρλό και μείωσε σε  2-3, αλλά  τέσσερα λεπτά μετά ο Τριανταφύλλης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-4 και επέφερε ξανά την ηρεμία στους φιλοξενούμενους. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 80’ ο Κωτσάκης μετά από κόρνερ του Τσαντίλη.

 

Αίας: Φλίγκος, Ν. Νικολόπουλος, Κοκολάκης, Γιαννακόπουλος (8’ λ.τρ. Κότσιφας – 65’ Σκαρτσάνης), Κορκός, Ζώντος, Ηλ. Νικολόπουλος (75’ Μαρίνοφ), Μπράβος, Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας (68’ Λαγανόπουλος), Ραυτόπουλος.

Ενιπέας: Κουρλός, Βαγγόπουλος (75’ λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης (82’ Πλαστουργός), Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας (70’ Φερεκίδης), Δούλος, Στροφύλλας (61’ Φερεκίδης), Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος