FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Λ. Αστέρας 0-1: Αξίζει να παραμείνει!

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λ. Αστέρας άλωσε τα Μακρίσια με 0-1 και αύξησε τις πιθανότητες  να παραμείνει στην Α1. Και με τέτοιες επιδόσεις εκτός έδρας, διπλά σε Επιτάλιο, Μακρίσια, Θύελλα και Πηνεία (στον α΄ γύρο) και ισοπαλίες σε Γούμερο, Κουρτέσι, Γαστούνη, η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου αξίζει να μείνει στη μεγάλη κατηγορία! Από την άλλη, ο Α.Ο.Μ. δεν εξαργύρωσε το μεγάλο διπλό στα Σαβάλια την προηγούμενη αγωνιστική και συνεχίζει να βρίσκεται στην… πρίζα!

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο πολύπειρος αμυντικός Μέλτης Βασιλακόπουλος στο 35΄ με πλασέ, από εκτέλεση φάουλ του Ξενόφου.

Στο 40΄ την κεφαλιά του Σταματελάτου, απέκρουσε ο Βυθούλκας και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Α.Ο.Μ. πίεσε για την ισοφάριση  αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 65΄ απευθείας φάουλ του Καραντώνη απέκρουσε ο Καρανικολός.

Μακρίσια: Καρανικολός, Μυλωνάς, Γιούρτας (46΄ Μπατζάκας), Διονυσόπουλος (57΄Ρουμελιώτης ), Τσίτσος, Καρβουνιάρης, Μπαλαούρας, Γαλάνης (68΄Κουής), Σταματελάτος, Πετρόπουλος, Ζαπάντης.

Λ. Αστέρας:  Βυθούλκας, Ζ. Παναγιωτόπουλος, Τσέλος, Ξενόφος, Μουγκός, Βασιλακόπουλος, Λιαρόπουλος (82΄ Σακέλλης), Νεοφώτιστος, Καραντώνης (70΄ λ.τρ. Καββαθάς), Τσιτσιρόπουλος, Χριστακόπουλος (90΄ Τσούλης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος