FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Προοδευτική 2-1: Με Καζαντζή στις καθυστερήσεις!

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 2-1 την Προοδευτική στο ντέρμπι της Βουπρασίας, χάρη σε ένα γκολ του Βασίλη Καζαντζή στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.  Η Προοδευτική μπήκε καλύτερα και αφού έχασε δυο-τρεις ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 26΄ με τον Νικολετάκη. Μετά το 0-1 η Δόξα ισορρόπησε, ανέλαβε πρωτοβουλίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42΄ με τον Κουλούρη. Στην επανάληψη η Δόξα ήταν καλύτερη, πίεσε και τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σκόραρε με τον Καζαντζή και πήρε το τρίποντο που της δίνει ελπίδες για τα πλέι-οφ.  Στο φινάλε του αγώνα είχαμε σύρραξη και αποβολές εκατέρωθεν, μια για τη Δόξα, στον γκολκίπερ Κώστα Σταθόπουλο και δυο για την Προοδευτική, στους Κατσιμητσήρη,  Μπιτούνη, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δόξα Ν.Μ.: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Μπακάλης, Χαβαριώτης (55΄Αγγελόπουλος), Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Τσιρίκος (70΄Αναγνωστόπουλος-90+΄ Τριχάς), Κουλούρης, Παναγόπουλος, Καζαντζής.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης, Μπιτούνης, Ορλώφ, Λιάκος, Παντελής (80΄Ζ. Βαλογιάννης), Α. Βαλογιάννης (67΄Σαμπολάι), Κουρκουμέλης, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος