FOLLOW US: facebook twitter

Μάκης Μπαλαούρας: Αναβάθμιση του υγειονομικού χάρτη της Ηλείας με κάθε μέσον

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:

Το Νοσοκομείο Πύργου επισκέφτηκε  ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας.

Η επίσκεψη του συνέπεσε με την κοπή πίτας των εργαζομένων. Συνομίλησε με τη Διοίκηση, συνδικαλιστές και προσωπικό του ιδρύματος.

Ο Βουλευτής σημείωσε τη θετική πρόταση που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Υγείας από το Νοσοκομείο για τη δημιουργία ογκολογικού τμήματος, ενημερώνοντας ότι προήλαυνε ήδη το έδαφος, παρουσιάζοντας την πρόταση στον Αν. Υπουργό Π. Πολάκη.

Ο Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε διευκρινήσεις προκειμένου να  οπλιστεί με περαιτέρω επιχειρήματα στη στήριξη του αιτήματος στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Υπογράμμισε, ταυτόχρονα ότι βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Ηλείας, τονίζοντας ότι έγιναν μεγάλες παρεμβάσεις από τη Κυβέρνηση για να υπάρξει ένα βιώσιμο, αποτελεσματικό, ποιοτικό και ανοιχτό,  σε όλους σύστημα Υγείας.

Οι παριστάμενοι διοίκηση, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι τον ευχαρίστησαν για την παρέμβαση του σε χορηγία σε μηχανήματα, μεγάλου χρηματικού ύψους, στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ο βουλευτής τους απάντησε ότι το προσωπικό του ενεργό ενδιαφέρον δεν εξαντλείται μόνο στην ενίσχυση του Νοσοκομείου Πύργου, αλλά και της Αμαλιάδας που πήραν μεγάλεςεπιχορηγήσεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι επίκειται μεγάλη χορηγία προς το Νοσοκομείο Κρεστένων.

Η αναβάθμιση του υγειονομικού επιπέδου του Νομού είναι υποχρέωση του όλου ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου προσωπικά, τόνισε ο Μάκης Μπαλαούρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος