FOLLOW US: facebook twitter

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πύργου έκοψαν την πίτα τους-Κ. Διαμαντόπουλος: «Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είστε εσείς»

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Χαιρετισμούς με ευχές απεύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Φωτόπουλος, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γωγώ Παπαδοπούλου, ο Διευθυντής Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας Δημήτρης Μποτζολής και ο Τάκης Αντωνακόπουλος ως εκπρόσωπος των γιατρών.

Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση του, προς όλους τους εργαζόμενους και μιλώντας με υποστηρικτικά λόγια για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, χαιρέτησε την εκδήλωση ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, τονίζοντας ότι συμπίπτει με την συμπλήρωση 30μηνών από τότε που ανέλαβαν τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. «Νιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για τη προσπάθεια και τη συμπαράστασή σας. Γιατί καμία διοίκηση από μόνη της δεν αρκεί. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είστε σεις! Έχουμε πλήρη επίγνωση του κεντρικού ρόλου του Πύργου στο σύστημα υγείας στο νομό. Είναι η μονάδα εκείνη που διαθέτει τις μάχιμες ειδικότητες και τις βασικές υποδομές ώστε να υποστηρίξει με αξιοπιστία και ασφάλεια εφημερίες νομού. Από την 1η Δεκεμβρίου εφημερεύουμε καθημερινά. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σταθήκαμε όρθιοι. Όσοι προέβλεπαν κατάρρευση του Πύργου απογοητεύτηκαν. Όσοι περίμεναν ράντζα στους διαδρόμους διαψεύστηκαν. Εσείς τα καταφέρατε!» είπε και πρόσθεσε ότι «Αυτούς τους 30 μήνες αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο για την ενίσχυσή μας σε προσωπικό! Ήδη τη Δευτέρα αναλαμβάνουν 5 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που θα στελεχώσουν μάχιμα τμήματα του νοσοκομείου. Παράλληλα περιμένουμε δυο ακόμα άτομα νοσηλευτικό προσωπικό μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και έναν μόνιμο διορισμό! Το 2019 θα συντελεστεί η σημαντικότερη παρέμβαση από τότε που η Νοσηλευτική Μονάδα τέθηκε σε λειτουργία και αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» προϋπολογισμού 1,5 εκατ. H εξοικονόμηση που θα υπάρξει περίπου 250 χιλ. ετησίως θα «επιστρέψει» στο νοσοκομείο απελευθερώνοντας πιστώσεις για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού! Εύχομαι υγεία και να κοιτάμε πάντα …τη γραμμή του ορίζοντα, που όσο την πλησιάζουμε, τόσο απομακρύνεται, παραμένει, ωστόσο, αναγκαία για να διατηρεί κανείς τον προσανατολισμό του, ιδίως σε εποχές θύελλας! Μπορούμε περισσότερα και καλύτερα! Ευχαριστώ για όλα!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος