FOLLOW US: facebook twitter

Μαγεία Χριστουγέννων στην Dance LifeSteps Academy

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Εκρηκτικός Δεκέμβριος για την Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps. Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και η Ακαδημία μάς χαρίζει τη μία απολαυστικότερη εμφάνιση μετά την άλλη. Έτσι, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσίαση του αγωνιστικού τμήματος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 αγωνιστικής Μπάντμιντον ακολούθησε το ασυναγώνιστο χορευτικό φινάλε με την χορογραφία της κυρίας Μαρίας Πολίτη στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιατικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Πύργου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου στο Κέντρο της πόλης μας, όπου ο Δήμος Πύργου επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις. Το παρόν στη διοργάνωση έδωσε και η Dance LifeSteps αφού απολαύσαμε τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος σε μια άκρως εξαιρετική εμφάνιση που πραγματικά ξεχώρισε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, μιμίδιο και κείμενο

Τίποτα όμως δεν σταματά εδώ, αφού την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η Dance LifeSteps Academy προσκαλεί όλους εμάς στο πιο διασκεδαστικό πάρτυ λίγο πριν φύγει το 2019, στο Mokai Bar, στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, στις 22.30.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και παπούτσια

Ωστόσο, πυρετωδώς ετοιμάζεται η Ακαδημία για εμφανίσεις στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή ενώ σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει και πάλι στο χορευτικό της πάτωμα τον αγαπημένο σε όλους μας χορευτή – χορογράφο του GNTM, Τάσο Ξίαρχο. Συντονιστείτε όλοι και παρακολουθήστε τις δράσεις της Dance LifeSteps μέσω των Social Media, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προγράμματά της στο τηλ. 2621030313.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος