FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Για μάχη στο Ναύπλιο

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός ταξιδεύει στο Ναύπλιο την Κυριακή για να αντιμετωπίσει την ομάδα του πρώην ερυθρόλευκου τεχνικού Αλέξη Μαντζούνη, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με συγκάτοικο τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Λούσκου, που βρίσκεται πλέον τέσσερις βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στη μάχη της παραμονής στη Γ΄ Εθνική. Ο Πανηλειακός είναι σφιχτός στα εκτός έδρας παιχνίδια, φροντίζει να κλείνει τους χώρους προς την εστία του Καρακίτσου και ψάχνει να χτυπήσει στην αντεπίθεση ή με στατικές φάσεις. Μακριά από τον Πύργο έχει κερδίσει στη Λακωνία τον Πανγυθεατικό και έχει πάρει ισοπαλίες στη Ζάκυνθο κόντρα στο Τσιλιβή, στη Ζαχάρω και στην Πάτρα κόντρα στη Θύελλα. Αυτό θα επιδιώξει και τώρα, να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος στο Ναύπλιο και να ανέβει βαθμολογικά, με την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου.

Τρεις απουσίες

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίας Μπαβέλης, Νικολόπουλος και ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσίγκρηλας, που συμπλήρωσε κάρτες.  Στον αντίποδα επιστρέφει ο Παπαπέτρου, ενώ  ο Ανδρέας Ρούνης, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής λόγω τραυματισμού, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα στο Στάδιο Πύργου και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου. Η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για το Ναύπλιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος