FOLLOW US: facebook twitter

Μαγαζιά κλειστά και στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 21-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Ομόφωνη απόφαση από τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο για συμμετοχή
στις αυριανές κινητοποιήσεις

Ομόφωνη απόφαση για κλειστά εμπορικά καταστήματα αύριο έλαβε χθες το βράδυ το διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών που πραγματοποιήθηκε με κύριο θέμα συζήτησης το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για τις 9:30 το πρωί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Νικολόπουλος, η κυβέρνηση με αυτό το νομοσχέδιο δίνει τη χαριστική βολή στους μικρούς και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, στο όνομα της δήθεν φοροδιαφυγής, αλλά στην ουσία μας φορτώνει με νέα αδιέξοδα,  άδικα βάρη και επιπλέον χρέη.

Έπειτα από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης, δύο χρόνια πανδημίας και ενάμιση χρόνο ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης, έρχεται τώρα αυτό το νομοσχέδιο και μας αποτελειώνει στην ουσία αφού επαναφέρει τα τεκμήρια.

Αφουγκραζόμενοι την αγανάκτηση των συναδέλφων και την αναταραχή που έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο αυτό σε χιλιάδες μικροεπαγγελματίες, διεκδικούμε ενωμένοι μαζί με τους συλλόγους της Ηλείας και όλη της Ελλάδας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, να μην ψηφιστεί, για αυτό και συμμετέχουμε στην αυριανή κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην Αμαλιάδα. Οφείλουμε όλοι να διεκδικήσουμε και να προστατέψουμε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia