FOLLOW US: facebook twitter

Μαχητές Ηλείας: Τρία μετάλλια στη Βουλγαρία

Ημερομηνία: 22-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η αγωνιστική ομάδα των Μαχητών Ηλείας εκπροσώπησε τον σύλλογο στο Διεθνές πρωτάθλημα καράτε στη Σόφια της Βουλγαρίας, στο «Sofia open Karate». Ένα πρωτάθλημα με συμμετοχές από δώδεκα χώρες (Ελλάδα, Κόσοβο, Βουλγαρία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Σερβία, Γερμανία, Αγγλία, Σκόπια) και συμμετοχή με όριο τους 1300 αθλητές.

Πολύ δυνατό πρωτάθλημα, που σκοπό είχε να παίξουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες οι αθλητές των Μαχητών Ηλείας. Αυτά τα παιδιά συνεχίζουν να κάνουν υπερήφανους όλους στο σύλλογο με την προσπάθεια που καταβάλλουν και κάθε φορά ξεπερνούν τους εαυτούς τους.

Ο λόγος για την Μαρίνα Παρασκευοπούλου, τον Στέφανο Περίκου και τον Πέτρο Παπαγιαννακόπουλο. Αθλητές πρότυπο για την σχολή και παράδειγμα προς μίμηση, επέστρεψαν με την βαλίτσα τους γεμάτη εμπειρία και όχι μόνο. Η Μαρίνα Παρασκευοπούλου συνεχίζει να λάμπει και να δείχνει ότι η αγωνιστική κατάστασή της όλο και βελτιώνεται, κατάφερε να κατακτήσει 2 χάλκινα μετάλλια, στην κατηγορία U21 kumite female -55kg και στην κατηγορία Senior female -55kg. Ο Πέτρος Παπαγιαννακόπουλος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και η θέληση είναι πάνω απ’ όλα, επιστρέφει με ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία team kumite male.

Ο Στέφανος Περίκου στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία senior male kumite -75kg. Αθλητής με προσόντα τέτοια που θα ζήλευαν και επαγγελματίες αθλητές. Ο σύλλογος συγχαίρει αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους που τα στηρίζουν και τα βοηθούν να ανοίξουν τα φτερά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος