FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Τσίρκοβιτς: «Πλασματική η θέση του ΠΑΟΒ-Θα κάνουμε τρεις προσθήκες-Στην Ηλεία εισπράττω αγάπη και σεβασμό»

Ημερομηνία: 12-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με το Ν. Κόροιβο Κατσαρού έκανε δηλώσεις στο γραφείο του ΠΑΟ Βάρδας στο γήπεδο, για την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Τάκη Μαντά, Νίκο Τόλια που φέτος βρίσκονται στο Ν. Κόροιβο και οι οποίοι είχαν υπάρξει παίκτες του Τσίρκοβιτς στον ΠΑΟΒ, κατά την πρώτη θητεία του στην ηλειακή ομάδα.

«Πλασματική η θέση του ΠΑΟΒ»

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά για την επιστροφή του στον ΠΑΟΒ: «Σίγουρα πας εκεί που σε θέλουν. Είχα την τιμή να δεχτώ πρόταση από τον ΠΑΟ Βάρδας και όπως είπα και χθες, είχα υποχρέωση να γυρίσω εδώ καθώς έχω μόνο φίλους και την πρόταση που μου έκαναν ο κ. Λέντζας και το υπόλοιπο συμβούλιο, δεν την σκέφτηκα καθόλου. Είχα υποχρέωση απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα που από συγκυρίες θα έλεγα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, διότι την αδικεί η θέση που βρίσκεται. Με το έμψυχο υλικό που έχει είναι πλασματική η θέση της στη βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής.

Γύρισα σε ένα γνωστό περιβάλλον μετά από 6 μήνες που ήμουν αλλού, που νιώθω μια ζεστασιά και μια φιλία με ανθρώπους που με αγαπάνε.

Σήμερα ήταν ένα επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο, η ομάδα πήρε τη νίκη αλλά ήταν ευκαιρία να δω κάποια πράγματα από κάποια παιδιά που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα. Την Κυριακή έχουμε ένα οριακό ματς με το Διαβολίτσι, ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος στο β΄ γύρο. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά θεωρώ ότι η Βάρδα θα δείξει στο τέλος ότι η θέση που βρίσκεται τώρα είναι πλασματική».

«Ήρθε η ώρα για ανανέωση»

Στην ερώτηση για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι αρκετοί νεαροί παίκτες που έχει φέτος ο ΠΑΟΒ σε μια προσπάθεια ανανέωσης που γίνεται, ο Μίκι Τσίρκοβιτς απάντησε: «Τα νεαρά παιδιά της ομάδας έχουν ταλέντο και είναι τυχεροί που έχουν δίπλα τους παίκτες όπως ο Λιόσης, ο Ντόμας, ο Νικολόπουλος, ο Σιδέρης, ο Αγουρίδης, ο Σαμπανέι. Θα μάθουν πολλά πράγματα. Μπορεί κάποιος στη θέση μου να μη ρίσκαρε, αλλά ένας λόγος που ήρθα στη Βάρδα είναι διότι ήρθε η ώρα να γίνει μια ανανέωση ενόψει και της νέας σεζόν, καθώς πιστεύω ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, και αυτά τα παιδιά φέτος θα αποκτήσουν εμπειρίες και αυτοπεποίθηση και με το ταλέντο που έχουν, να κάνουν το καινούριο ξεκίνημα για του χρόνου».

«Θα κάνουμε τρεις προσθήκες»

Στην ερώτηση αν η ομάδα χρειάζεται προσθήκες καθώς υπάρχει και το Κύπελλο, ο Μίκι Τσίρκοβιτς είπε: «Είπαμε με τη διοίκηση πως θα κάνουμε τουλάχιστον τρεις προσθήκες χωρίς να φύγει κανείς. Όσο για το Κύπελλο, πέρυσι δεν τα καταφέραμε και αποκλειστήκαμε στην Κρέστενα και φέτος οφείλουμε κι εγώ και οι παίκτες να κάνουμε ένα δώρο στον κόσμο του ΠΑΟ Βάρδας αλλά και στη Διοίκηση, για την οποία το Κύπελλο αποτελεί πόθο και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

«Στην Ηλεία έχω μόνο φίλους»

Τέλος, για το αν η Ηλεία είναι το δεύτερο σπίτι του καθώς πέρα από τον ΠΑΟ Βαρδας έχει περάσει επίσης από τη Δόξα Ν.Μ., τη Δάφνη και τον Ηλειακό Λεχαινών, ο Σερβοέλληνας τεχνικός απάντησε: «Ήμουν τυχερός που ξεκίνησα την καριέρα μου στο νομό Ηλείας. Αυτό που εισπράττω εδώ είναι αγάπη και σεβασμός. Πράγματι η Ηλεία είναι το δεύτερο σπίτι μου και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, όπου έχω μόνο φίλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος