FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Παπουτσής: «Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου»

Ημερομηνία: 31-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας μετά από μεγάλη προσπάθεια και εξαιρετική πορεία στον β΄ γύρο της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, όπου είχε απολογισμό 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (από τις δύο πρώτες της βαθμολογίας Ξενοφώντα και Θύελλα), δεν κατάφερε να είναι στην τετράδα των πλέι-οφ, μετά την εντός έδρας «γκέλα» με τον Αίαντα (1-1) την τελευταία αγωνιστική.

Ο προπονητής των «αετών», Μιχάλης Παπουτσής, μέσω προσωπικής του δήλωσης ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους διοικούντες τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του αλλά και τους φιλάθλους της Δόξας.

Ο 48χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και την μη είσοδό μας στα πλέι-οφ που ήταν ο στόχος της ομάδας, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου γι’ αυτήν την αποτυχία! Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα σε όλη αυτή την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομάδας, τον πρόεδρο Ντίνο Μιχαλόπουλο, τους Ντίνο Δημητρόπουλο, Νικόλα Σάμαρη, Αλέξανδρο Κανελλόπουλο και την φροντιστή Όλγα Σωκοπούλου, γι’ αυτόν τον 1,5 χρόνο, για την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Δόξας για την στήριξη και ειδικά τους νεαρούς (καμιά 20αριά) παρά την πίκρα τους ήρθαν και με αγκάλιασαν με τον τρόπο τους στο τέλος του αγώνα».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia