FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης: ‘’Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται’’

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:

«Εκφράζω την ανείπωτη θλίψη μου για την απώλεια του υποσμηναγού Τουρούτσικακαι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων,σήμερα που είναι η τραγική επέτειος των Ιμίων, όπου οι αξιωματικοί Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός έπεσαν υπέρ πατρίδος και για αυτό και αξίζουν κάθε τιμή από την πλευρά όλων μας», επεσήμανε εισαγωγικά ο Μιχάλης Κατρίνης.

Για τις επίμαχες δηλώσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσαπανίδου, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δεν αποτελούν θύματα, αλλά τους στόχους αυτής της πρωτοφανούς παρακρατικήςλειτουργίας της ΕΥΠ.

ΤοΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται, παρά την προσπάθεια ορισμένων να θέσουν διλλήματα στον δρόμο προς τις εκλογές.

Την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, πήραμε μία πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει στην προεκλογική περίοδο: επιθέσεις, κιτρινισμός, λασπολογία, «βουτιά» στο παρελθόν καιφθηνές ατάκες «εντυπωσιασμού», με συνέπεια να γίνει μια συζήτηση χαμηλούπολιτικού επιπέδου που δεν αφορά τους πολίτες.

Τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θυμηθούν ότι χάρη στην καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έμαθε όλη η χώρα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και τις παρακολουθήσεις με το παράνομο λογισμικό Predator, παρότι ακόμη αναμένουμε την πρόοδο των ερευνών από τη δικαιοσύνη.
Δυστυχώς, τόσοη ΝΔ, όσο και οΣΥΡΙΖΑλασπομαχούν προεκλογικά και αφήνουν «διαρροές» που δεν έχουν καμία αξιοπιστία.

Θυμίζω ότι και η κυβέρνηση, αρχικά, είχε αφήσει να εννοηθεί –με διαρροές- ότι οι παρακολουθήσεις του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη ζητήθηκαν κατόπιν αιτημάτων τρίτων χωρών, κάτι που οι συγκεκριμένες χώρες διέψευσαν κατηγορηματικά.

Έτσι και τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δια της κ. Τσαπανίδου κάνει μια προσπάθεια να μην αφήσει μόνη τη ΝΔ σε αυτήν τη ιδιότυπη λασπομαχία και την φτηνή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.
Εμείςπεριμένουμε και απαιτούμε, μέχρι τις εκλογές, να χυθεί άπλετο φως στη δυσώδη αυτή υπόθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος