Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία ο Κων/ντίνος Τσεριώνης

Ημερομηνία: 01-02-2023 | Συντάκτης:

Κ. Τσεριώνης: «Δίνουμε τη μάχη με την κοινωνία στο προσκήνιο»

Φίλες και φίλοι,
Στις Εθνικές εκλογές που προσεχώς θα γίνουν, έχω την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στον Νομό Ηλείας!
Γνωρίζω ότι η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, στο να σε εμπιστευθούν, να σε στηρίξουν οι άνθρωποι σε μια δύσκολη καμπή της πολιτικής εκπροσώπησης και αυτό, γιατί καθημερινά βιώνουμε την υπονόμευση της δημοκρατικής και της θεσμικής λειτουργίας, την αγωνία της ελληνικής οικογένειας για την επιβίωση των παιδιών της, την ακρίβεια, την απόγνωση του ελεύθερου επαγγελματία, του αγρότη, την απελπισία του άνεργου νέου που σπούδασε και δεν βρίσκει μια δουλειά στο αντικείμενό του, την εμπορευματοποίηση της υγείας.

Το διακύβευμα του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη ήταν και είναι να μπουν στην κούρσα των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών, νέοι άνθρωποι, με φρέσκιες ιδέες, με νέες προτάσεις. Έτσι και εγώ αποφάσισα να συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα, πιστεύοντας πως σε ένα δυνατό, μαζί με άλλους αξιόλογους υποψηφίους, ψηφοδέλτιο, θα μπορέσουμε να αναδείξουμε σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον πολίτη της Ηλείας και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά του.
Ανήκω στην γενιά της κρίσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κατόπιν λοιπόν παροτρύνσεων πολλών φίλων και συγγενών, επέλεξα να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί πιστεύω στην διαφάνεια, στην αξιοκρατία, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην εθνική αξιοπρέπεια, στην καλύτερη προοπτική των Ελλήνων και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Πρόεδρός μας για την «κοινωνία στο προσκήνιο». Έχοντας μεγαλώσει σε ένα σπίτι, με γονείς δημοκρατικούς, δεν θα μπορούσα να μην ακολουθήσω τον δρόμο τους. Με θετική σκέψη και διάθεση για δουλειά και χωρίς μεμψιμοιρίες πιστεύω πως μπορώ να ανταποκριθώ.

Η ενασχόλησή μου από μικρή ηλικία με τα κοινά, ιδίως την τοπική Αυτοδιοίκηση, το επιστημονικό κίνημα καθώς και στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα μου έχει δώσει την γνώση των προβλημάτων και της ανθρωπογεωγραφίας όλης της Ηλείας, έτσι ώστε να μπορώ από σήμερα κιόλας, με την ιδιότητα του υποψήφιου Βουλευτή να θέσω τις βάσεις της συνεργασίας και της νέας μας κοινής προσπάθειας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, την Επιτροπή Ψηφοδελτίων και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Βαγγέλη Αργύρη και τα μέλη αυτής, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για το γεγονός πως όλο το χρονικό διάστημα από τον Μάιο μέχρι σήμερα δούλεψαν αγόγγυστα στο να διαμορφώσουν ψηφοδέλτια, με γνώμονα την διαφάνεια, την αξιοκρατία, το ήθος και την συνέπεια!

Ακολουθώντας λοιπόν αυτό το «ωραίο ταξίδι» με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το πλέον δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στον Νομό μας.

Καλό μας αγώνα!
Κωνσταντίνος Γ. Τσεριώνης