FOLLOW US: facebook twitter

Λάμπης Αριστειδόπουλος-Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης: «Συμμετέχουμε, συνδιαμορφώνουμε, χτίζουμε το μέλλον»

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84015″ img_size=”full”][vc_column_text]Δράσεις σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Συμμετέχουμε,  συνδιαμόρφωνουμε, ευαισθητοποιούμε, χτίζουμε μαζί το μέλλον του Δήμου Πύργου.

Με αυτό το μήνυμα η Δημοτική Παράταξη  «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών του Δήμου Πύργου και στελεχών της παράταξης.

Η κινητοποίηση της κοινωνίας και η συμμετοχή όλων, μας επιτρέπει να συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητές  μας για να πάμε το Δήμο μας μπροστά, υπογράμμισε   ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Για να πετύχουμε πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε μόνοι μας. Πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Επεσήμανε ο κος  Αριστειδόπουλος , κατά την εξαγγελία σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η παράταξη  «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης»

Η πρώτη δράση αφορά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και θα διοργανωθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου στον Πύργο με τη συμμετοχή  φιλοζωικών οργανώσεων, κτηνιάτρων, ψυχολόγων και ενεργών πολιτών 4 Απριλίου είναι η παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κος Αριστειδόπουλος θα κάνει αναφορά στο σχέδιο της παράταξης «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης»για τα αδέσποτα ζώα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ενεργούς πολίτες που εκφράζουν την αγωνία τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot