FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Αηδόνης: «Η Ολυμπία έχει ανάγκη από ανθρώπους που την αγαπάνε»!

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

Την πρώτη του επίσημη δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε σε κλίμα αισιοδοξίας και νίκης, το απόγευμα του Σαββάτου στο Touris Club,  ο συνδυασμός του πρώην και υποψήφιου δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Αηδόνη ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ, σε μια μεγαλειώδη συνάντηση στελεχών και φίλων της παράταξης.

«Απόψε εδώ- τόνισε στο καλωσόρισμα του ο Γιώργος Αηδόνης- έχω την τιμή και την χαρά να υποδέχομαι τους στυλοβάτες της παράταξής μας, παλιά, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη με τα οποία έχουμε μια κοινή πορεία 20 και πλέον χρόνων και που ήταν συνοδοιπόροι μου όλα αυτά τα χρόνια στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, αλλά και νέα στελέχη, δυναμικούς ανθρώπους  που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό μας για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Ολυμπίας.  Και από την δική μου αυτοδιοικητική εμπειρία, πιστεύω ότι  η Ολυμπία δεν έχει μόνο ανάγκη από μεγαλόπνοα προγράμματα και υπερφίαλες προγραμματικές δηλώσεις. Η Ολυμπία έχει ανάγκη από ανθρώπους που την αγαπάνε πραγματικά για να πάει μπροστά! Κι εμείς αγαπάμε και πονάμε και αγωνιζόμαστε γι αυτόν τον τόπο και το έχουμε αποδείξει και με το έργο μας στην δική μας δημαρχιακή θητεία και με την εν γένει στάση μας από τη θέση της αντιπολίτευσης. Γι αυτό όλοι μαζί απόψε δίνουμε τα χέρια, από όλες τις δημοτικές ενότητες, την Ολυμπία και τα χωριά μας, ενώνουμε τα οράματά μας και τη φωνή μας για να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την Ολυμπία της καρδιάς μας!»

Τέλος ο κ. Αηδόνης επισήμανε ότι και λόγω της απλής αναλογικής που επιβάλλει ένα άλλο μοντέλο διοίκησης αλλά και λόγω πεποίθησης, ο ίδιος και η παραταξή του θα είναι ανοιχτοί  σε συνεργασίες γιατί δεν περισσεύει κανείς. «Εμείς θέλουμε μια ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ που θα ενώνει και δε θα διαχωρίζει τους ανθρώπους”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος