FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Βαρουξής: «Φυγή προς τα εμπρός με ισχυρή και υπεύθυνη κυβέρνηση»

Ημερομηνία: 05-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο πλευρό του πρωθυπουργού καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Λευτέρης Βαρουξής

*Αυτό το μήνυμα έστειλαν οι Ηλείοι στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την περιοδεία του στο νομό μας

Στη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ηλείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε δυναμικό παρών ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Λευτέρης Βαρουξής, ο οποίος συνόδευσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του στο νομό.

Ο κ. Βαρουξής επισήμανε ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη σηματοδότησε από την πρώτη στιγμή, τη νέα μεγάλη νίκη της παράταξης, και σε επίπεδο νομού, και έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα, για τη χάραξη των παρεμβάσεων εκείνων που η Ηλεία χρειάζεται για τη φυγή προς τα εμπρός.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουξής, παρουσίασε με ειλικρίνεια, ευθύτητα και ρεαλισμό τις θέσεις του για τον τόπο μας και μίλησε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που οφείλουμε να συνεχίσουμε στην Ηλεία, όπως για παράδειγμα, η ολοκλήρωση του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου μέχρι την Τσακώνα, οι βελτιωτικές αλλαγές στη Δημόσια Υγεία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η τουριστική εξέλιξη τόπου, και το μεγάλο σχέδιο ανασυγκρότησης που έχουμε μπροστά μας.

Είδα σήμερα στα μάτια των συμπολιτών μας, είπε ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, την αγωνία, αλλά και παράλληλα την ελπίδα, ότι με σοβαρότητα, ευθύνη και συμφωνία αλήθειας, μπορούμε να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματά μας, και όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός μας, τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος να συγκρίνουμε, το πρόσφατο χθες με το σήμερα και να αποφασίσουμε, αν θέλουμε να βιώσουμε τις καταστροφικές συνέπειες της τετραετίας 2014-2019 της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή αν επιλέξουμε τον δρόμο της σταθερότητας, της ασφάλειας και του εκσυγχρονισμού της χώρας, με δυνατή οικονομία και αξιοπιστία, σε όλα τα επίπεδα, όπως με συνέπεια τη διαμορφώνει, κάνοντας τις δεσμεύσεις της πράξεις η Νέα Δημοκρατία.

Και ο κ. Βαρουξής κατέληξε: Σήμερα οι Ηλείοι, απέδειξαν ακριβώς τι θέλουν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Δε μένει παρά να σκεφτούν στον προεκλογικό χρόνο που απομένει με ακόμη μεγαλύτερη ωριμότητα, και αυτό να αποδείξουν και στην κάλπη στις 21 Μαΐου. Εκεί που όλοι θα κληθούμε να στηρίξουμε, τη καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών, που αυτή τη φορά, έχοντας ξεπεράσει τη πανδημική κρίση αλλά και τα χρόνια της ύφεσης που ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό, είναι έτοιμη να πάει πιο γοργά τη χώρα αλλά και την Ηλεία μας εκεί που της αξίζουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος