FOLLOW US: facebook twitter

Κυριακή 25/12: Προτάσεις για διασκέδαση στην Ηλεία

Ημερομηνία: 25-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 1, Νέα

Live Show στο Ten10

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου το Ten10 στην κεντρική πλατεία του Πύργου μας προσκαλεί να παρευρεθούμε σε ένα υπέροχο πάρτι με Live μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό Venus. Guest θα είναι ο Tasos Gavriliadis και ο Kostas Masouras. Εσείς θα λείπετε;

Χριστούγεννα στο Rock In – Βούτσικας

Ανήμερα των Χριστουγέννων πάμε στον Βούτσικα. O Dj Arito θα μας διασκεδάσει με αγαπημένα κομμάτια και η διασκέδαση θα φτάσει “στο κόκκινο”. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Christmas Party στο Vandal

Το Vandal στην Κεντρική πλατεία Πύργου, μας προσκαλεί απόψε σε ένα Christmas Party για να διασκεδάσουμε με αγαπημένες επιτυχίες από τον Dj Niko Marinopoulo. Μην λείψει κανείς!

Christmas Eve στο Factory
Το Factory Espresso Bar μας έχει ετοιμάσει ένα φανταστικό πάρτι για αυτές τις γιορτές. Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου μας υποδέχεται με το πάρτι Christmas Cocktails & Drinks, όπου θα δοκιμάσουμε υπέροχα κοκτέιλ και ποτά και ο DJ ESSTHEO θα μας διασκεδάσει με τις καλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών. Μην λείψει κανείς!

Sunday Night στο Barbarossa Café-Bar

To Barbarossa Café-Bar την Κρέστενα έρχεται να μας συντροφεύσει απόψε Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, με το Sunday Night Party. Στα Decks θα βρίσκεται ο Dj Albi Bejo. Εσείς θα λείψετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος