FOLLOW US: facebook twitter

Σάββατο 24/12: Προτάσεις για διασκέδαση στην Ηλεία

Ημερομηνία: 24-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 1, Νέα

Christmas Eve στο Factory
Το Factory Espresso Bar μας έχει ετοιμάσει ένα φανταστικό πάρτι για αυτές τις γιορτές. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου μας υποδέχεται με το πάρτι Christmas Eve, όπου ο DJ AVRA θα μας διασκεδάσει με τις καλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών. Μην λείψει κανείς!

Saturday Night στο Barbarossa Café-Bar

To Barbarossa Café-Bar την Κρέστενα έρχεται να μας συντροφεύσει απόψε Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, με το Saturday Night Party. Στα Decks θα βρίσκεται ο Dj Labros Betsios. Εσείς θα λείψετε;

Sinner Saturdays στο… Sinner!

Tο αγαπημένο μας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας μας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι την Παραμονή των Χριστουγέννων από τον DJ Saki Mastoraki. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Εορταστικά πάρτι στο My Friends
To My Friend’s BarEatory, στην πλατεία Ελευθερίας στην Γαστούνη, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο πάρτι, αυτές τις γιορτές.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου χορεύουμε και διασκεδάζουμε πίνοντας υπέροχα κοκτέιλ με το “Keep Calm and Drink Cocktails (Pre-Christmas). Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου μπαίνουμε σε… “Christmas Mood” και ‘‘παρτάρουμε’’ μέχρι το πρωί. Και την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου η διασκέδαση συνεχίζεται με το “After Christmas Party”.

Στα Decks θα βρίσκεται ο αγαπημένος DJ PAUL!

Έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα στην Rotonda

Σε εορταστικό πρόγραμμα με έντεχνη και λαϊκή μουσική μας προσκαλεί η «Rotonda» στον Πύργο. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου θα είναι μαζί μας, για το χρισουγεννιάτικο ρεβεγιόν οι: Χρήστος Πυλαρινός (πλήκτρα-φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (μπουζούκι-φωνή) και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη (φωνή).

Χριστούγεννα μπροστά στο κύμα

Το εστιατόριο «Αλμύρα» στην Αγία Μαρίνα, στα Δουνέικα, μας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα για την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα τα Χριστούγεννα με ζωντανή μουσική απ’ τον Ηρακλή Φάμελο και τον Μάκη Στούμπανο. Μην το χάσετε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος