FOLLOW US: facebook twitter

Κυπελλούχος Ηλείας ο ΠΑΟΒ, με γκολ του Δουλαβέρη στο 94΄

Ημερομηνία: 02-05-2024 | Συντάκτης:

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε την αξιόμαχη Θύελλα Καταραχίου με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Γαστούνης και σήκωσε για τρίτη συνεχή χρονιά την κούπα του Κυπελλούχου Ηλείας.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Δουλαβέρης στο 94΄ με κεφαλιά από σέντρα του Διονυσόπουλου.

Ο ΠΑΟΒ είχε προηγηθεί στο 18΄ με κεφαλιά του Κοτσώνη από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Νιφορόπουλου. Η πολύ καλή -ιδίως στο β΄ ημίχρονο- Θύελλα είχε ισοφαρίσει στο 28΄ με διαγώνιο σουτ του Σταθάτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το φιλμ του αγώνα

18΄: Κόρνερ Νιφορόπουλου από δεξιά, άπιαστη κεφαλιά Κοτσώνη στην καρδιά της άμυνας, 1-0.

28΄: Πάσα Ρούνη στον Σταθάτο, διαγώνιο σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, 1-1.

33΄: Σέντρα Διονυσόπουλου από δεξιά, κεφαλιά Σπανού σωτήρια επέμβαση Κουρλού με τα πόδια σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία ΠΑΟΒ.

39΄: Σουτ Σπανού μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ

47΄: Σουτ Σταθάτου από αριστερά, μπλόκαρε εύκολα ο Τσεκούρας

66΄: Σουτ Σταθάτου από αριστερά μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Τσεκούρας, νέο σουτ κόντρα στον Κοτσώνη και κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία της Θύελλας. 

68΄: Σουτ Ρούνη από δεξιά μέσα στην περιοχή, απέκρουσε με τα πόδια ο Τσεκούρας

77΄: Σουτ Σπανού από δεξιά μέσα στην περιοχή, λίγο άουτ

94΄: Σέντρα Διονυσόπουλου από δεξιά, κεφαλιά Δουλαβέρη αμαρκάριστος, 2-1

Τα μετάλλια στους παίκτες της Θύελλας έδωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας και σε αυτούς του ΠΑΟΒ, ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, ο οποίος συνοδεύτηκε στο γήπεδο από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Θεόδωρο Κόρδα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Ηλείας βράβευσε τον Δήμαρχο Πηνειού, Αλέξη Καστρινό, τον εκπρόσωπο του χορηγού της διοργάνωσης MARKET IN, Σάκη Τσακοπιάκο, τον γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο και τους διαιτητές του τελικού, Σταυρόπουλο, Ντάβαρη, Καλαμαρά, Παναγόπουλο (4ος).

ΠΑΟΒ: Μ. Τσεκούρας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Κούστα (52΄ Κ. Τσεκούρας), Σπανός, Μικελάτος (31΄ λ.τρ. Δουλαβέρης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Κόκας (58΄ Θεοφάνης).

Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος (89΄ λ.τρ. Πεσκελίδης), Δημόπουλος, Δημάκης, Καρακατσάνης, Τεκερλέκης, Μπουρούκης, Σταθάτος, Τζανέτος, Ρούνης, Αγκόλλι.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «Πρωινής» την Μ. Παρασκευή.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος