FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Άλμα για τον τελικό ο Αίας, 2-0 τον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 06-04-2022 | Συντάκτης:


Το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN, ανάμεσα στον Αίαντα Γαστούνης και τον Πανηλειακό ρίχτηκε σήμερα στη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού. Ο Αίας νίκησε τον Πανηλειακό στην Γαστούνη, στον πρώτο αγώνα της σειράς, με σκορ 2-0 κι έχει πλέον καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Πανηλειακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βασικό του σχήμα, χωρίς Καπετανάκη, Τζανέτο, Δ. Τσίγκρηλα, Γαλανόπουλο, Κανάνι, Π. Τσίγκρηλα, ενώ οι Τζανέτος, Γαλανόπουλος πέρασαν στο ματς στο 60΄. Ο Αίας χρησιμοποίησε βασικούς και εξ αυτών έλειπαν από την 11άδα οι πολύτιμοι Παπαχριστόπουλος (τραυματίας), Φονσέκα και Ρίλντι (μπήκε αλλαγή στο 87΄). Μόλις στο 8ο λεπτό ο Σταθάτος με δυνατό σουτ από γύρισμα του Ριτσούλι, σημείωσε το 1-0 (οριζόντιο δοκάρι και γκολ). Και στο 80΄, στην αντεπίθεση, ο Δούλος έδωσε στον Σταθάτο, αυτός έκανε το γύρισμα για τον Θεοδωρόπουλο, και ο νεαρός μέσος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο 60΄ ο Αίας είχε δοκάρι με τον Βράπι, ενώ ο Πανηλειακός στάθηκε καλά και είχε φάσεις να ισοφαρίσει (με Τσαγκάρη στο 44΄ και Μπατζακόπουλο στο 58΄) αλλά και να μειώσει (με Τριανταφύλλη στο 85΄).

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στον Πύργο (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ΠΑΟΒ-Δόξα Ν. Μανωλάδας, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται επίσης την Κυριακή. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΒ είχε επιβληθεί στη Ν.Μανωλάδα με σκορ 1-0.


*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος