FOLLOW US: facebook twitter

Γίνε μέλος της κριτικής επιτροπής του Giffoni Film Festival 2022!

Ημερομηνία: 06-04-2022 | Συντάκτης:

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους προσκαλεί νέους και νέες ηλικίας 13-18 ετών, από την Ηλεία, να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή του Giffoni Experience.

Το Giffoni Experience είναι ένα από τα πολυπληθέστερα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά. Γίνεται στο Giffoni Valle Piana της Ιταλίας, το οποίο κάθε καλοκαίρι υποδέχεται παιδιά και νέους απ’ όλο τον κόσμο. Φέτος είναι η 52η έκδοσή του και θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 30 Ιουλίου 2022.

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας θα ταξιδέψει και πάλι στην Ιταλία φέτος το καλοκαίρι και θα επισκεφθεί το Giffoni, συνεχίζοντας αυτή τη συνεργασία που μετρά φέτος έξι χρόνια.

Αυτή την φορά θα έχουμε μαζί μας δύο (2) νέους/νέες, ηλικίας 13 έως 18 ετών, οι οποίοι/ες θα συμμετέχουν στις Κριτικές Επιτροπές του Φεστιβάλ.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητούμε:
Generator +16 | γεννημένος/η μεταξύ 15/07/2004-31/07/2006
Generator +13 | γεννημένος/η μεταξύ 01/08/2006 και 31/07/2009

Τι χρειάζεται να έχεις:
Καταρχάς, να είσαι διαθέσιμος/η από 20-31 Ιουλίου 2022.
►Να σου αρέσει το σινεμά.
►Να γνωρίζεις καλά αγγλικά. Αν μιλάς και ιταλικά ακόμα καλύτερα, δεν είναι όμως υποχρεωτικό.
►Να είσαι κοινωνικός και ευπροσάρμοστος, φιλικός και ευέλικτος. Να σου αρέσει να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να νιώθεις άνετα να ζήσεις σε ένα ξένο περιβάλλον.
►Να έχεις την δυνατότητα να καλύψεις τα έξοδα μετακίνησης σου (αεροπορικό εισιτήριο, μετακίνηση Πύργος-Αθήνα-Πύργος) καθώς και κάποιο ποσό προκειμένου να χορτάσεις την μοναδική ιταλική πίτσα και το ξακουστό ιταλικό παγωτό!

Η αποστολή σου:

►Ως μέλος της Κριτική Επιτροπής θα πρέπει να παρακολουθήσεις όλες τις ταινίες του διαγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να συμμετέχεις στα Q&As με τους εκπροσώπους των διαγωνιζόμενων ταινιών (σκηνοθέτες, ηθοποιούς κλπ), καθώς και σε συναντήσεις με διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου.

►Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πρεμιέρες ταινιών, συναυλίες, θέατρο δρόμου, πάρτυ και πολλά events που θα γεμίσουν τη μέρα σου ασχολίες και θα σε κρατούν έξω μέχρι τα μεσάνυχτα.

►Στο ταξίδι αυτό θα φιλοξενηθείς από κάποια ιταλική οικογένεια στο Giffoni ή το Salerno, της οποίας τα παιδιά συμμετέχουν στην ίδια Κριτική Επιτροπή με την δική σου.

Το Giffoni Valle Piana πολύ κοντά στο Σαλέρνο και τη Νάπολη, στην Περιφέρεια της Καμπανίας. Βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην ακτή Αμάλφι και τα κοσμοπολίτικα νησιά Κάπρι και Ίσκια, αλλά και στα ιστορικής σημασίας Πομπηία και Πέστουμ (Paestum).

Αν θέλεις να συμμετέχεις στη διαδικασία, και εφόσον εξασφαλίσεις τη σύμφωνη γνώμη των γονιών σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στο σύνδεσμο https://forms.gle/GbeYMnwXZkaDaxWQ7 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022.

Για την συμμετοχή, θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: spyropoulou@olympiafestival.gr

Περισσότερα για το Giffoni Film Festival μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.giffonifilmfestival.it/en


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος