FOLLOW US: facebook twitter

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Πυργιώτη Γιάννη Κορίζη «Άλλα της μέρας ήτανε τα λόγια»

Ημερομηνία: 23-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Σε στίχους του πατέρα του Δημήτρη Κορίζη

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Το νέο τραγούδι του ταλαντούχου νεαρού τραγουδοποιού  και ερμηνευτή από τον Πύργο, Γιάννη Κορίζη σε στίχους του πατέρα του Δημήτρη Κοριζη με τίτλο “Άλλα της μέρας ήτανε τα λόγια”, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες απο τη Melodica Art Productions με τη συμβολή του Παναγιώτη Κακαρά. Το καλλιτεχνικό «δίδυμο» πατέρα και γιου, έρχεται να μας εκπλήξει για μια ακόμα φορά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό έντεχνο ταξιδιάρικο τραγούδι, που συνδυάζει  τον όμορφο στίχο «Πώς να τη σβήσω τη φωτιά με άλλη που’ χει ανάψει…» με το σύγχρονο μουσικό ιδίωμα του Γιάννη Κορίζη, μια μίξη μπαλάντας με παραδοσιακές αποχρώσεις σε λεπτές ισορροπίες. 

Ο Γιάννης Κορίζης  μιλώντας στην Πρωινή, εκφράζει τη χαρά του για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού το οποίο όπως λέει  το έχει γράψει σε πολύ μικρή ηλικία, το αγαπάει ιδιαίτερα και  τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να φτάσει στον κόσμο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη κυκλοφορία του καινούριου μας τραγουδιού “Άλλα της μέρας ήτανε τα λόγια”! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για τη πολύτιμη βοήθειά τους και φυσικά τον Παναγιώτη Κακαρά και την καινούρια μου δισκογραφική στέγη,τη melodica art productions!!

Το “Άλλα της μέρας ήτανε τα λόγια” είναι ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ και έχει ξεχωριστή σημασία για μένα, γιατί ήταν απο τα πρώτα που έχω φτιάξει σε μικρή ηλικία! Ήρθε η ώρα λοιπόν να το αφήσω “ελεύθερο” για να φτάσει σε εσάς! Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εγώ!»

Η καλλιτεχνική πορεία του Γ. Κορίζη και οι συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και καλλιτέχνες

Η πρώτη παρουσία  του Γιάννη Κορίζη στη δισκογραφία ήταν τον Νοέμβριο του 2016,όταν κυκλοφόρησε το single ¨Το θεριό¨ από το Ogdoo MusicGroup,το οποίο γνώρισε επιτυχία, ενώ το πρώτο του album ¨Καράβια χάρτινα¨ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 από το Ogdoo MusicGroup,με τη συμμετοχή του αγαπημένου τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη!

Τον Απρίλιο του 2018,βγήκε στον αέρα το ¨Γιατί δεν μ’ άκουσες ποτέ¨, άλλο ένα single του σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον κορυφαίο δημοτικό τραγουδιστή Παναγιώτη Λάλεζα!  Ήδη μετρά συμμετοχές σε αρκετές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις ,ξεχωρίζει η  guest εμφάνισή του στον Σταυρό του Νότου, στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη, ενώ ακολούθησαν δύο δικά του project, δύο μουσικές παραστάσεις σε στίχους επίσης του Δημήτρη Κορίζη, το «Τώρα χαράζει αλλιώς» και η πιο πρόσφατη τον Μάρτιο του 2022 «ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ»  που παρουσιάστηκε στο ιστορικό θέατρο του Πειραιά «Κάτω από τη Γέφυρα». Τον Ιούλιο του 2019 κυκλοφόρησε τα “Μενεξεδένια τα βουνά” του Μίκη Θεοδωράκη ,  ενώ μοιράστηκε ένα ακόμα τραγούδι «Οι φάροι» – σε δική του μουσική και στίχους επίσης του πατέρα του Δημήτρη Κορίζη με τον μεγάλο Μανώλη Μητσιά.

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Κορίζη μπορείτε να το ακούσετε εδώ:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος