FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ελλάδας: Σενάριο για συνέχιση μόνο με ομάδες της Super League

Ημερομηνία: 16-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην αναμονή ο ΠΑΟ Βάρδας για την απόφαση της Ομοσπονδίας

 

Το Κύπελλο Ελλάδας ξεκίνησε με τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης όπου συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ και μεταξύ αυτών ο ΠΑΟ Βάρδας, που όμως, ως γνωστόν, δεν έδωσε το ματς με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη μεσσηνιακή ομάδα. Η διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω των μέτρων που αποφάσισε η Πολιτεία και το γεγονός ότι είναι άγνωστο προς το παρόν το πότε θα επανεκκινήσουν οι διοργανώσεις, οδηγεί σε σκέψεις την Ε.Π.Ο. να συνεχίσει το θεσμό του Κυπέλλου μόνο με τις ομάδες της Super League 1, όπως έγραψαν το Σάββατο αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα και ιστοσελίδες της Μακεδονίας.

Αν γίνει πράξη αυτό, ο ΠΑΟ Βάρδας, στη μοναδική φορά στην ιστορία του που κλήθηκε να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας, δεν θα πάρει μέρος, κάτι που σίγουρα δεν επιθυμεί κανείς στο σύλλογο, αλλά από την άλλη προέχει η δημόσια υγεία και ο σύλλογος θα σεβαστεί τις αποφάσεις της Πολιτείας καταρχάς, αναφορικά με τη συνέχιση της αθλητικής δράσης και εν συνεχεία της Ομοσπονδίας για το θεσμό.

Πάντως, το να διακοπεί οριστικά ο θεσμός φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς υπάρχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα στη μέση, τα οποία έχει πάρει η Cosmote TV. Οπότε, αν η καραντίνα παραταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρξουν κενές ημερομηνίες, φαντάζει πιθανό το σενάριο να συνεχιστεί το Κύπελλο μόνο με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος