FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγητικός Σύλλογος Πύργου: Αποχαιρέτησαν την κυνηγετικό περίοδο με γλέντι!

Ημερομηνία: 05-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83749″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε κανονικό γλέντι, όπως κάθε χρόνο, εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου που συνδυάστηκε και με τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου. Αν και σημειώθηκε ένταση μεταξύ του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή και του προέδρου του Συλλόγου Φίλων Λίμνης Μουριάς Θεόδωρου Δάββου αναφορικά με τις ενέργειες επαναπλημμυρισμού της αποξηραμένης λίμνης, σύντομα ξεπεράστηκε και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου απόλαυσαν μια όμορφη μέρα με πολύ κρασί, κοψίδια στα κάρβουνα και μουσική.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αντωνόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, χαρακτήρισε «μέτρια» την κυνηγετική χρονιά που μόλις έληξε από θέμα θηραμάτων ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την στήριξη, τον Δήμαρχο Πύργου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουριάς, τον Δασάρχη Παναγιώτη Λάττα και την υπεύθυνη θήρας του Δασαρχείου Μαρία Δημητροπούλου.

Στην όμορφη συνάντηση, χαιρετισμό απεύθυναν ακόμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας, ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία σε όλους, καλή ξεκούραση και η επόμενη κυνηγετική χρονιά να έχει περισσότερα θηράματα ενώ ο Δασάρχης Παναγιώτης Λάττας ευχαρίστησε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου (σ.σ και της Αρχαίας Ολυμπίας) για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι «είναι οι καλύτεροι φύλακες των δασών, μαζί με τους θηροφύλακες», εκθειάζοντας το σημαντικό τους ρόλο. Μάλιστα τους κάλεσε να συνεχίζουν με τη δράση τους να διαφημίζουν τα δασικά οικοσυστήματα.

Τυχερός του φλουριού ήταν ο Θεόδωρος Γρηγορόπουλος, και το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί ήταν η δωρεάν έκδοση της άδειας για την επόμενη κυνηγετική περίοδο.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot