FOLLOW US: facebook twitter

Κύκλωμα που αρπάζει και εκβιάζει αλλοδαπούς, πίσω από τη δολοφονία του αλλοδαπού στη Δυτ. Αχαϊα

Ημερομηνία: 01-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Στην Ν. Μανωλάδα πιάστηκε ένας των τριών δραστών

Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας αλλοδαπού, που είχε εξαφανιστεί πριν από δυο μήνες από την Δυτική Αχαΐα.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 45, 44 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία, ανθρωποκτονία, αρπαγή και εκβίαση.

Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα ταυτόχρονων αστυνομικών επιχειρήσεων που έλαβαν χώρα, χθες (30-5-2019), στη Θήβα, στην Τρίπολη και στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, τις οποίες οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Τριπόλεως.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν τον τόπο που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία και βρήκαν τη σορό του θύματος, ενώ το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο στις 12/03/2019, στη περιοχή Άρμα Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, με όλα τα έγγραφα του στο εσωτερικό του.

Επιπλέον, από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, προέκυψε ότι ο 45χρονος και ο 40χρονος μετά την ανθρωποκτονία, εκβίαζαν φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του θύματος, αναφέροντας τους ψευδώς ότι είναι ζωντανός και τον κρατάνε όμηρο, ζητώντας  τους 10.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Πηγή: Tempo24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος