FOLLOW US: facebook twitter

Κριτική για τη ΔΕΗ

Ημερομηνία: 26-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Στη δωδεκάδα των ακριβότερων χωρών της Ε.Ε. για την κατηγορία των ετήσιων οικιακών καταναλώσεων ρεύματος από 2.500 έως 5.000 kWh πέρασε η Ελλάδα επί θητείας του Κ. Χατζηδάκη τονίζει σε δήλωσή του ο ηλειακής καταγωγής τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, για την εκτίναξη της τιμής ρεύματος.

«Επτά θέσεις επάνω στην κλίμακα των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας των χωρών της Ε.Ε. «χάρισε» στην Ελλάδα ο κύριος Χατζηδάκης, σύμφωνα με τα στοιχεία  της Eurostat για το πρώτο εξάμηνο του 2020» τονίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας όρι πριν η  Ελλάδα βρισκόταν στη 19η θέση.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ελλάδα είναι πλέον ακριβότερη από τη Γαλλία (0,1247 ευρώ ανά κιλοβατώρα), τη Φιλανδία και την Ισπανία (0,1178 ευρώ), την Πορτογαλία (0,1139 ευρώ), αλλά και τη Σουηδία (0,1130 ευρώ), υπογραμμίζει.

«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον κύριο Χατζηδάκη αφού κατάφερε παράλληλα να χαρίσει πελάτες της ΔΕΗ στους ανταγωνιστές της, υπερκέρδη στους προμηθευτές, εν μέσω μάλιστα πανδημίας, και υψηλές τιμές για τους καταναλωτές!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 26/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος