FOLLOW US: facebook twitter

«Κουτί απομόνωσης» για ύποπτα κρούσματα στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 07-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
-Θα τοποθετηθεί ειδικό κοντέινερ για τη διαλογή ασθενών στα ΤΕΠ

Ειδικός οικίσκος, τύπου κοντέινερ, με εμβαδό 25τμ, έτοιμου προς χρήση, παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών στο Νοσοκομείο Πύργου μετά από αίτημα του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρ. Χριστόπουλου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο διαλογής προσέλευσης εισόδου ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Το λεγόμενο ως «isolation box»- «κουτί απομόνωσης», που τοποθετήθηκε χθες έξω από το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, περιλαμβάνει και κρεβάτια, προκειμένου να αναμένουν εκεί οι ασθενείς ώστε να καταγράφεται με ασφάλεια το ιστορικό τους και στη συνέχεια να γίνεται η απαραίτητη διαλογή από το νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εργασίες τοποθέτησης και σύνδεσης με ηλεκτρικό- νερό και αποχέτευση ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα.

Η παραχώρηση του συγκεκριμένου κοντέινερ, σύμφωνα με την απόφαση γίνεται για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των δύο (2) ετών και λήγει με την λήψη της έγγραφης ειδοποίησης της ΔΑΕΦΚ-ΚΕ για την επιστροφή των οικίσκου.

Εξάλλου χθες, στο χώρο του αμφιθεάτρου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης ύποπτων κρουσμάτων, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος